Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niech to szlag

na jutro mam wizytę do ginekologa, a dzisiaj okresu dostałam

Polecane posty

Gość niech to szlag

i choooj... miał mi receptę na anty wypisać, ale bez badania to mi ni cholery nie wypisze. chyba? no właśnie nie wiem... myślicie, że jak go poproszę o receptę i powiem, że przyjdę na badania jak tylko okres się skończy, to mi wypisze?

Gość zalezy czy miałaś
juz robione jakieś badania. Jeśli to Twoja pierwsza wizyta to watpie, jesli któraś kolejna to tak.

Gość niech to szlag
nie, juz od dwóch lat miałam robione badania, co dwa miesiące, co pół roku.. zalezy, na ile receptę mi wypisał. ostatnio byłam właśnie pół roku temu, i wątpię, by bez badania mi dał. a przerwę miała, więc muszę pierwszą tabletkę pierwszego dnia.

Gość mnie zawsze wypisuje
receptę na tabsy bez badania(kupuję trójpak więc po recepty chodzę co kilka miesięcy.A na badanie chodzę 1-2 do roku.

Gość Przecież to i tak bez znaczeni
Wizytę masz na jutro, okres dostałaś dziś. Pierwszą tabletke powinnaś wziąć dziś 🖐️

Gość Okres ludzka sprawa
Jesli ginekolog uzna ze jest potrzeba wykonania badania, moze Ci je zrobic rowniez podczas okresu. Ja bym go nie odkladala, uprzedz tylko ginekologa zaraz przy wejsciu, ze masz okres, no i zaloz podpaske zamiast tamponu.

Gość niech to szlag
nie bez znaczenia.. bo właśnie dlatego, że okresu dostałam wczoraj, to zadzwoniłam i udało mi się przełożyć wizytę z dzisiaj na wczoraj. i byłam u gina, przepisał mi tabletki, powiedział że żaden problem, a na badanie po miesiączce. ja badanie mam przy każdej wizycie - USG, i jakieś tam jeszcze, 2 razy w roku cytologia... sporo mnie to kosztuje, bo każda wizyta 7 dych, ale jestem zadowolona, bo przynajmniej wiem, że wszystko jest ok.