Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstydniśssia

Panowie, co byscie zrobili, gdybyscie zauwazyli, ze wasza

Polecane posty

Gość Wstydniśssia

partnerka ma jedna warge sromowa wieksza od drugiej? (mowa o wewnetrznych..). Bo mam wlasnie taka... o niecaly cm wieksza od drugiej. Moj chlopak chce mi zrobic minetke, ale boje sie,ze go to obrzydzi :? Aha, to nie prowokacja, zeby nie bylo.

Gość wezwijcie lekarza
jesteś po prostu wyjątkowa!

Gość ja skoczyłbym

Gość abuuuuuuuuuuu
jak nie będzie chciał, to się zgłoś dla mnie jest to bomba

Gość Wstydniśssia
Naprawde nie przeszkadza Wam to, ze jedna jest wieksza?

Gość Wstydniśssia
Ulżyło mi! dzięki! :)

Gość jak zauważysz że ma
przy sobie linijkę, to zgaś światło.Po ciemku nie da rady ci zmierzyc.:classic_cool:

Gość Wstydniśssia
haha, dobre z ta linijka 🖐️ :D ale to widac bez linijki ;p

Nie gaś światła pod żadnym pozorem! Nie zauważysz, czy przez przypadek nie przyniósł do alkowy nożyczek :classic_cool:

Gość Wstydniśssia
To juz nie bylo smieszne :P czyli jest jeden glos przeciwny ;) czekam na dalsze opinie :)

To taka ściema :classic_cool: Dlaczego wzbraniasz mu oglądać? :-O W przyrodzie nie ma idealnej symetrii :classic_cool:

Gość Wstydniśssia
Nie wzbraniam, nasz zwiazek dopiero sie rozwija i przechodzimy na 'ten' etap ;p A ze doswiadczenia nie mam, to nie wiem, jaka reakcja moze byc ;p ;)

Z tym brakiem symetrii w przyrodzie to prawda. Kiedyś oglądałem program telewizyjny na temat szycia garniturów. Mówili w nim że u niektórych mężczyzn jeden bark jest niżej niż drugi.

Gość Wstydniśssia
Ale na co dzień tego nie widac ;) A sex jest jednak istotnym czynnikiem w zyciu czlowieka.. I jest to sfera, na ktorej punkcie kobiety sa wyczulone, wiec.. wiesz ;)

Gość Ciekawa strona
Witam serdecznie. Nazywam się Sandra i jestem Administratorką nowego forum o głównej tematyce "URODA", lecz nie tylko, znajdują się tam również działy o tematyce: ZDROWIE, ŻYCIE, MODA. Forum jest za równo dla kobiet jak i mężczyzn. Serdecznie do niego ZAPRASZAM! Pomóżcie mi ruszyć z tym ! www.worldbeautyuk.mojeforum.net

Oj, sorry, zapomnialam napisac :D tez nie wiem, w czym laski ciagle widzicie problem ;) codziennie na forum zakladany jest taki temat i widac, ze wiekszosc facetow w ogole nie zwraca na takie detale uwagi ;) po co robic sobie dodatkowe kompleksy?

Gość chorobliwie pedantyczny
Ja tam podchodzę do tego bardzo poważnie,kiedyś zmierzyłem swojej pani suwmiarką i jedna warga była o 4 mm dłuższa - katastrofa ! Chciałem zerwać naszą znajomość, ale mnie przekonała żebym tego nie robił, używając argumentu że jedna się bardziej rozciągnęła podczas mierzenia, a na powtórne pomiary się nie zgadza. Nie mam wyjścia, muszę jakoś z tym żyć.

Gość Wstydniśssia
Hahah, suwmiarka :D dearmissjc - latwo mowic ;) dopoki sie nie przekonam, nie uwierze ;) Ale dzieki za pocieszenie :)

Gość rerereee
Ssałbym je całą noc i zlizywalbym wszystko, co by po niej cieklo

Gość Pustostan Psutych Słów
Ja bym na twoim miejscu nie pokazywal, moze sie mocno sfrustrowac ze ma taka dziwna kobiete i zupelnie mu sie odechce, przypomni sobie ze zostawil wlaczone zelazko albo ze musi na sekunde wyjscs i zaraz wraca...