Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walkowna

tak mi ciężko co robić

Polecane posty

Gość Pustostan Psutych Słów
ulzyj sobie

Gość walkowna
jestem w 36 tc, mieszkam z narzeczonym ale nie wiem co dalej... czuje sie taka samotna. on pije wtedy wpada w szał, wychodzi i wraca nad ranem a ja siedze sobie po nocach sama i myśle co robi gdy od patru godzin nie odbiera. tak od poczatku ciazy, musze sie oszczedzać bo była zagrożona...potem wydzwaniaja do niego dziewczyny zawsze ma jakieś wytłumaczenie. dla tej ciąży musiałam dużo poświęcić , zrezygnować ze studiów, iść na zwolnienie od początku,leżeć , nie wychodzić z łóżka , ciągłe badania , szpital... w kłótni słysze że nic nie robie, a on pracuje ięc może wychodzić i sie bawić. chciałabym by choć jedno popołudnie spędził ze mną, by spróbował mnie zrozumieć , być wsparciem dla mnie... tak bardzo tego potrzebuje.niedługo urodze a go obchodzi tylko jego życie, jego kumple i jego wyjścia i praca. wszystkie zakupy dla dziecka na mojej głowie, nawet nie wie co już mamy a co nie.

Gość walkowna
zaczynam wpadaĆ W DEPRESJE . DLACZEGO ON NIE WIDZI JAK BARDZO GO TERAZ POTRZEBUJE,ABY BYŁ. WYCHODZI RANO WRACA OK 22 CZY 23 TAK CODZIENNIE. CZASAMI TO NIEWRACA NA NOC, MÓWI ŻE BEDZIE GZDZIEŚ GDZIE PO CZASIE OKAZUJE SIE ŻE GO NIE BYŁO. NIE UFAM MU , ZA DUŻO RAZY MNIE OKŁAMAŁ. MYŚLAŁAM BY ODEJŚĆ.ALE GDZIE??? ZA CO ŻYĆ??? NIE WYŻYJE Z DZIECKIEM ZA MOJĄ WYPŁATE.CHCIAŁA BYM ABY MNIE DOCENIŁ, NIE OKŁAMYWAŁ I SZANOWAŁ. CZY TO TAK DUŻO???

Gość Pustostan Psutych Słów
Gratuluje

Gość samotna nie sama
nie chcesz dużo, ale mężczyzn to chyba przerasta... przynajmniej naszych... ja też nie utrzymam dziecka sama i to jest najgorsze, a za marne alimenty nie da się przeżyć mimo, że pracuję... moja ciąża też jest zagrożona i cały czas siedzę w domu... nie mam siły już płakać:( jak znajdziesz cudowne rozwiązanie to daj znać...

Dlaczego Wy dziewczyny jesteście takie naiwne? Przecież znałyście tych swoich partnerów wcześniej i wiedziałyście jacy są a teraz czujecie sie samotne. Nie pisze tego złośliwie tylko nie mogę pojąć Waszej naiwności.Każdej wydaje się, że facet się zmieni na lepsze potem.Jak można tak głupio myśleć, jeśli partnerzy nie zmienią złych cech w czasach spotykania to potem oni się zmienią ale tylko na gorsze. Od początku trzeba rozmawiać czego oczekujecie od chłopaka czy narzeczonego a także trzeba słuchać czego on sam oczekuje od Was. I tylko wtedy jest w miarę dobrze w związku.Jeśli nie pasowało Wam, że mało czasu Wam poświęca to trzeba było o to walczyć wcześniej a nie teraz się żalić. A teraz miejcie trochę godności i postawcie sprawę jasno albo Wy albo zabawa a jeśli partner wybierze zabawe to odejdźcie od niego.Bo tylko wtedy jeszcze będziecie mieć szacunek do samej siebie i tylko wtedy Wasze dziecko będzie szczęśliwe bo w chorym związku skazujecie Wasze dzieci od początku na cierpienie. Tego chcecie dla Waszych dzieci?

Gość zawszevvvvvv
zostaw drania jestes mloda dasz rade ...masz rodzicow,sa rozne instytucje ktore tez pomagaja,pamietaj bedziesz zalowac do konca zycia tak samo jak ja ,wolalabym miec dziecko niz meczyc sie pół wieku .

Gość walkowna
jak nie byłam w ciazy to nie był taki. starał sie, chyba bał sie ze mnie straci.nie był taki moze dlatego ze mielismy wspólne tematy , pracowalismy razem itd.nie wychodził sam . bo nie chciał zebym ja sama wychodziła a teraz nie moge......wszystko sie zaczeło od tego jak zaszłam w ciaze, uważa ze mam super bo leze cały dzień od 6 miesiecy in ze on tez by tak chciał heh a to taka meczarnia.................