Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ile trzeba jezdzic

ile codzien trzeba jezdzic na rowerze zeby schudnac? jezdzi ktos??

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
ja jezdze codzienie 8km i schud艂am 11kg plus dieta

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
jak je藕dzi艂em rowerem to 66 w ubraniu wa偶y艂em,jak faz臋 na rower straci艂em to waga 78 na golasa pokazuje:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rupak
jeste艣cie 偶a艂o艣ni co wy wiecie o rowerach kmioty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jezdzilam rok na silowni. Ostry ponad godzinny trening szybkim tempem na stojaco 6 razy w tyg. Jadlam wszystko co chcialam tylko silownia o 18 i pozniej juz nic. Nie wiem czy polecialam kg bo nie uznaje wagi. Cialo zrobilo sie niesamowite twardy plaski brzuch mocne nogi rece zero cellulitu biust jedrny i o dziwo nadal rozmiar c. Jesli stawiasz na rowererek to musi byc to porzadny magnetyczny drogi sprzet. Na rehabilita yjnych kakalakach nie ma efektu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
t艂uszcz podobno zaczyna spala膰 si臋 dopiero po 30 minutach aktywno艣ci fizycznej. Zatem moim zdaniem jednorazowo powinni艣my sp臋dza膰 przynajmniej 60 min na rowerze. Druga sprawa to dieta. My艣l臋, 偶e powinna by膰 bogata w bia艂ko. Tutaj znalaz艂am rozpisane posi艂ki: http://www.trasymasy.pl/jak-schudnac-na-rowerze/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mektomek
bo 偶eby schudn膮膰 trzeba mniej je艣膰 czyli mie膰 ujemny bilans kaloryczny do tego rower godzinna jazda 艣rednim tempembez przerwy i gwarantuje 偶e po miesi膮cu poleci waga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie bardzo rower stacjonarny pom贸g艂. Po drugiej ci膮偶y wa偶y艂am 130 kg przy wzro艣cie 185 cm. Codziennie je藕dzi艂am minimum 30 minut od 35-45/h , nie jedz膮c kolacji po 18- tej. Na pocz膮tku by艂o ci臋偶ko to pi艂am kefir czy jogurt naturalny. Dieta niskot艂uszczowa i po p贸艂 roku wa偶臋 80 kg. Oczywi艣cie 偶adnych napoj贸w typu cola, ja nie lubi臋 za bardzo niegazowanej wody to pi艂am lekko gazowan膮. A ca艂e 偶ycie walczy艂am ze zb臋dnymi kg bo zawsze by艂am przy ko艣ci i w ko艅cu si臋 uda艂o. Teraz jem normalnie ale bez kolacji i naprawd臋 wszystko i dalej je偶d偶臋 i spacer z psem czy basen. Tak偶e mo偶na schudn膮膰 jak si臋 ma motywacj臋. Pozdrawiam :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Glupota link zeto glupie haha haha hi ji hi hop ale jlll

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakisylwe
Do tego potrzebny jest odpowiedni rower, kt贸ry nie posiada przerzutek, dodatkowo mo偶emy tak偶e nabrac kondycji, ja sw贸j kupi艂em na https://iwobike.pl/ i bardzo polecam, efekty ju偶 s膮 widoczne

Udost臋pnij ten post