Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogrodnica

Dzisiejszy mężczyzna=seks bez zobowiązań, związek ...

Polecane posty

Gość ogrodnica

bez zobowiązań wszystko na łapu capu. Co z wami jest ??? Gdzie normalni mężczyźni z zasadami i jakimiś ambicjami na przyszłość.

Gość ogrodnica
raczej zostali tylko Ci co potrafią się tylko pieprzyc i nic więcej w życiu nie potrafią robić

Gość nie podam nika
zastanowmy sie najpierw kobiety nad soba, jesli my stalysmy sie latwiejsze, to mezczyzni takze sie zmienili, jezeli dajemy im nie bedac w zwiazku, to po co im ten zwiazek?

Gość ogrodnica
na brak mężczyzn nie narzekam tylko jak widzę wasze podejście do życia to od razu się odechciewa wszystkiego

Gość patrzcie patrzcie
.....myslaca feministka sie znalazla ..... :D kup se wibrator i rob kariere zawodowa na faceta trzeba sobie zasluzyc .... role sie odmienily ...... jelenie wymarly :p

Gość ogrodnica
masz rację za dużo wymagać chce tylko myślącego mężczyzny

Gość pan patafian
po prostu, wyleczyli się z romantyzmu

ogrodnica na brak mężczyzn nie narzekam tylko jak widzę wasze podejście do życia to od razu się odechciewa wszystkiego Cóz za wspaniała troska o biedny ród męski :classic_cool: 🖐️ Tylko jak czytam "na brak mężczyzn nie narzekam", to ciągle mi się wydaje, ze odrobinke nas tu oszukujesz :classic_cool:

Gość patrzcie patrzcie
ta, mezczyzni tez potrafia myslec do swojej kieszeni... ;-) a ty szukasz jelenia :D

Gość patrzcie patrzcie
do lozka byle menela zaciagniesz , fakt ale nikogo kto sie szanuje

Gość ogrodnica
mam zasady w życiu którymi się kieruje i na swoje waciki zarobie nie bój się ;D

Gość bratanek swojego wuja
przez ostatnie 20 lat kobiety zmieniły się o wiele bardziej niż mężczyźni autorko

Gość jestem kobietaaa
i tyle wam powiem moje panie przecież to kobiety dostarczaja facetom ten seks bez zobowiązań, więc miejcie pretensje do kobiet nasze prababki były mądrzejsze, nie dawały seksu bez zobowiązań, i jak któryś chciał mieć seks to za zobowiązania i jeszcze się prosił aby kobietka chciała przyjąć te zobowiązania...i nieraz się okazywało że były za wysokie progi na niegodne nogi....ale nawet te przeciętne i niebogate się ceniły i nie dawały seksu bez zobowiązań ( słuchały się rodziny te nasze poprzedniczki i i mądrością się kierowały a nie ślepymi hormonami a teraz kobiety same łatwo dają i bez zobowiązań.. i to byle komu..więc czemu krytykujecie dzisiejszych mężczyzn...skoro same tak ich kształtujecie? to wy kobiety walczycie o to by zamieszkać z facetem jak najszybciej bez ślubu, na pierwszych spotkaniach dajecie łatwo i idziecie w seksie na wszystkie mozliwe \"sposoby\" bez zahamowań w czym przebijacie nawet zawodowe panienki, więc jak was szanować? Nie wymagacie zobowiązań, wręcz zachęcacie facetów do życia bez zobowiązań

Gość patrzcie patrzcie
nie boje sie spokojna twoja piekna glowa :D bronie swego rodzaju i nic wiecej..... ;-)

Juken - bom chłop. Ale generalnie zgadzam się, że kobiety mają co chciały. Teraz panuje coś w rodzaju seksulanego kapitalizmu - jedna daje szybciej (czyli po kapitalistyczmemu - taniej), więc inne - aby nie pozostac z tyłu muszą konkurować, zatem zwiększają swą dostępność (obniżaja cenę). Ale zawsze pozostaje grupa towarów wysokogatunkowych, czyli trudniej dostępnych kobiet. Kwestia tylko tego, czy kobieta woli szybciej znaleźć zadowalającego się byle czym konsumenta, czy woli jednak poczekać i znaleźc degustatora, który doceni wszystkie oferowane zalety :classic_cool: p.s. nie skrócę do 3 zdań, komu sie nie podoba może 🖐️)))

Gość ogrodnica
ja szanuje siebie i swoje ciało dlatego nie chce mężczyzny który potraktuje mnie tylko jak kawał mięsa i nic więcej a że dziewuchy się puszczają to już ich spawa ja tego nie zmienię jak się nie ma innych zalet oprócz darmowej dupy

Gość ogrodnica
z tego wszystkiego się strasznie chamska zrobiłam :)

Gość eeeee tammmm
zdarza się że z takiego seksu bez zobowiązań rodzi się coś wiecej. Tak było w moim przypadku. Było luźno a obecnie mocno się zacieśnia. Więc bez przesady

ale nie ma tego złego ... ;-) seks stał się "towarem" ogólnie i łatwo dostępnym, więc coraz więcej facetów zwraca uwagę nie tylko na kobiece wiano pomiędzy nogami :D to znajdą wszędzie :classic_cool:

Gość bratanek swojego wuja
"zdarza się że z takiego seksu bez zobowiązań rodzi się coś wiecej" jedna jaskółka wiosny nie czyni

Gość ogrodnica
tylko co tak naprawdę kryje się pod pojęciem "niezobowiązujący związek" ?? w wypadku kiedy zajdę w ciąże to mam sobie sama radzić bo przecież zgodziłam się na "niezobowiązujący" układ w związku ??

Gość enter800
ciekawa jestem też