Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam naprawde

czy mozliwa jest spowiedz przez Internet

Polecane posty

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
Oni są tacy pierdolnięci, że ja jestem sama, a mi zawiszczą, że doktorat robiłam. No takie ćwoki zawistne - a mają rodzinę w Kanadzie - jej brat ma dzieci, ale jakie to jest zero. Obrzydliwy tępak jak dla mnie. No to się mają zesrać że doktorat chciałam skończy. Mówię wam takie zera, że do porzygania. I postanowiłam honorowo rzucic ten doktorat. Bez tego znaczę to samo a co umiem tego i mi tak papier nie udowodni, nie? Ale żeby być takim porzyganym dnem jak ojciec tej złodziejki żałosnej to się w pale mi nie mieści. NO TAKIE ZERO - wziąc i wpierdolić to mało. :(

Gość duzo duzo wiecej
bezsensu ze olalas doktorad, a niech zazdroszcza i kij im w oko

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
No mówię wam - ja sobie przez nich wyjadę ale jak jeszcze coś a będę miała kasę to ja na tego pojebańca umysłowego naślę kogoś żeby mu przypierdolili i nie tylko jemu. I tyle mnie to obchodzi. No co bękart jakiś nieludzki. Co za glista ludzka - to glisty sa , dzdżownice nie ludzie. Jak dla mnie. Zero kontaktu oczywiście :( No tacy są. Wszy normalnie. kanalie równe.

Gość duzo duzo wiecej
to ladnie Ci za skure zalezli....

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
No i tak nie mam kasy, ale taka zawiść takie znęcanie się. Ale pech, że adres tego starego zbokola znam. Jak będzie w domu dup - po ryju dostanie i tak sie załatwia sprawy w tej mafii. Ja wiem jak to się robi bo ja w mieście mieszkałam. Ja go wykończę tego pojeba, że się zesra. Trudno. Ja się nie dam świniom i kanaliom. Jak oni na mnie to ja na nich. Czarna wołga podjedzie - dup wpierdol i odjazd w nieznane.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
No co - może tak nie jest? Tylko forsy mi szkoda. jemu się należy takie wpierdol temu staremu i nie tylko jemu, że pojęcia nie macie. juz nie mam litości. Szkoda że spluwy nie mam. Tylko tego żaluję.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
A najlepszą kanalią w tej mafii jest moja MATKA. Tak - ta się okazała gnidą wygodną. Moja babcia jakby z grobu wstała to by jej tak przywaliła w łeb żeby jej odpadł. Tylko tym się pocieszam. Co za obłudna i przewrotna baba. BABSZTYL obłudny :( Nienawidzę jej w pewien sposób już. Popiera bezdzietną kurwę - oby się znalazła w tej całej Kanadzie pewnego dnia bo z niej będę do swojej śmierci zlewać jak mi dadzą choćby 30 m kwadratowych. przykro mi - takie życie :(

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
Oczywiście ZA DARMO. Jedna tu też była taka naiwna wiecie. Jej bratowa - mojej bratowej. Ej ty tam gruba - byłaś w tej Kanadzie? Kanada... wiecie jak to brzmi - jeszcze na Śląsku. Ale kto tam był? Ja nie wiem. UFO kurwa. :( A co mnie to wszystko...:( kanada nie kanada bylebym z głodu nie umarła... tyle wam napiszę.

Gość mimika99999
xxxxxxxxxxxxxxxxx do lekarza i to natychmiast!!!! CHYBA NIE WIESZ CO PISZESZ. MASZ WSZYSTKICH W DOMU????????

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
Dobrze pisze - cicho tam. Takie słownictwo jakie towarzystwo i koniec. Nie ma niczego innego. lepsze słownictwo niż uczynki. W razie co wrzaskiem sterta przekleństw i koniec. Nie ma niczego innego. jeszcze w łeb - ale to już ostrożniej.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
kupisz se wtedy TAKI PAŁAC jak na tym teledysku powyżej zamiast starej budy... POWODZENIA...