Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam naprawde

czy mozliwa jest spowiedz przez Internet

Polecane posty

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
Moim zdaniem jak życie sprowadzi się WYŁĄCZNIE do kasy to już jest potępienie człowieka. Zależy późnej jaką kto ma wiarę, ale praktycznie jest to juz potępienie człowieka jeśli się nie pogorszył. Nie wiem. Zycie nie jest pieniądzem. To znaczy jest - życie tak, ale człowiek nie. Może być, ale wtedy piekiełko po śmierci. MOJE ZDANIE.

Gość czysta przezroczysta
taa pewnie :D nr konta... tez sobie moge podac numer mojego konta i zmienic jego nazwe na "radio ma ryja" i podac jakis tam sobie adres... boze, widzisz i nie grzmisz :D a ktos sie teraz brechta na calego z twoich grzechow, ktore tam wpisalas...jak dobrze pojdzie, to jeszcze kase za to dostanie.. niezly zarcik ktos sobie wymyslil, trzeba przyznac :D:D

Gość dużo to to nie jest
no, mam nadzieję że to żart. A nr konta sprawdziłam - dokładnie ten sam co na stronie konta RM.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
To wcale nie są moje grzechy. To są jakieś tam moje poglądy blablabla... to nie są grzechy. O grzechów mam całe mnóstwo, niektóre mnie opętują nieźle, ale wiem też, że w tej sytuacji dopóki nie zmienię miejsca pobytu będę grzeszyć ostro a dalej też, ale nie tak intensywnie. Bo tak! Bo wszystko mnie WKURZA delikatnie mówiąc (tu 10 przekleństw) i koniec. I jeszcze się ze mnie śmieją bo byłam uczciwa i mnie okradli za dupą. No sorry - to się nie da nie grzeszyć. To jest ZYCIE. Za uczciwa byłam - ZYd mnie zrobił w bambuko- a co ten debil tu robi w ogóle oprócz tego, że mi dyktuje 100 km dalej co ja mam robić? A niech idzie srać na zielono on - ja mu też powiem co on ma robić? Zrobi to? Nie? To ja też nie. I dawno w dupie złodzieja mam. I oszusta. I trudno - zaraz grzeszę wulgaryzmami, ale ten gość jest stuknięty w łeb. Swirus normalny. I żeby tylko on. To znowu pójdę do spowiedzi i tak w kólko aż do śmierci. Tam będzie lepsze towarzystwo to tyle nie będę grzeszyć. Jak inaczej?

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
Jakiś idiota opętany przez kasę zrujnował mi masę lat życia to jak się mam wyrażać o świrze? Bogiem nie jestem żeby nie wiem co. Musze WYBACZYĆ jako chrześcijanka w sercu. No to wybaczyłam , ale przekleństwa zawsze polecą w jego stronę. Nienormalny deb i to jeden z wielu. Jak ktoś chce znac zdanie me to 100 przekleństw i 200 wulgaryzmów albo prosze się nie pytać. Przykro mi - takie czasy. Jak dla mnie...

Gość dużo to to nie jest
w porządku, byłam na tej pierwszej podanej stronie. Dzieki za uświadomienie.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
No ja jeszcze mu w łeb przywale czyms cięzkim i tyle mnie całość obchodzi. Niech spieprza dziad głupi do Izraela. Złodziej. I co mnie to obchodzi? On i jego rodzina. Złodziejscy żydzi. Nienawidzę. Tu 3 uderzenia młotem w łeb. Ale przebaczyłam - naprawdę. Już nie czuję nienawiści. Wiecie jakie to trudne?

Gość duzo duzo wiecej
wkoncu Bog jest wszedzie, Bog jest wszechogacy, wiec moim zdaniem gdziekolwiek sie spowiadasz i zalujesz za swoje grzechy to on o tym przeciez Wie! ja do ksiezy nie mam zbyt dobrego zdania, wole sama rozmawiac z Bogiem a nie przez osoby trzecie... (oczywiscie nie przez internet :p)

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
Jak nie chodzisz do kościoła to możesz sobie robić co chcesz. Zawsze zresztą. Ale jak już tam łazisz choć trochę choć raz na rok to już uważaj. Taka rada moja. Bo Bóg jednak jest bezwzględny. Jak to Bóg. Juz lepiej tam nie łaź bo jak tam łazisz i sobie wybierasz to możesz mieć niezłego pecha. taka prawda. Ale odrzuć Biblię i żyj sobie po swojemu. No to masz już jakąś większą rację. Ale Biblia żegnam. A tak to się coraz bardziej potępiasz. I gorszysz innych. Tyle.

Gość duzo duzo wiecej
xxxxxxxxxxxxxxx, sorka, ale Ty opetany/a jestes? dziwne te Twoje posty jakies? nie chce Cie obrazac...

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
Eeeeeeeee tam posty nie to forum. Nie na to PAŃSTWO jak dla mnie. Od tego musze zacząć zmiany. Może jakiegoś Zyda sobie poczytaj - lepiej Ci to zrobi. Mnie już ta nacja wpierdzieliła na maksa. I moja polska rodzina - ci złodzieje. Te posty takie uczciwe jakieś, nie? W takim pierdlu. No prosze jakie słownictwo. Ale cóz... takie słownictwo jakie życie. I tyle :( Co się dziwić. Ja tu nie umiem inaczej. jeszcze tylko kurwy nie lecą. I tyle - jak dla mnie - od mojej bratowej zaczynając. Ta zdzira z lasu pieprzona. No widzisz. Nie zaczynaj i tyle. :(

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
I co? Nie jestem opętana? Jestem! :( I jak tu ją zobaczę to jej łeb wypalę zapałkami. I tyle. To zero pierdzielone. Takie pomysły to najlepszy dowód opętania. Ale wyjadę - wszystko sobie ułożę od zera i będzie dobrze. Już wiem co chcę robić żeby się uspokoić, ale najpierw forsa. A ta kurwa niech do Zydów sobie idzie i wy wszyscy. Na obiad. na przykład :) Albo do spowiedzi... gdzie tam chcecie. przez kompa - jak wam pasuje.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
Niech se włączy Radio MAryja - albo poogląda pocztwki rodziny z Kanady. Zdzira jebana w łeb :(

Gość czysta przezroczysta
ja tam sie boje takich ludzi, jak xxxxxxxxxxxxx... :( 😭

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
ZERO - to jest zero normalne. Idż do piekła ty kurwo głupia i wredna razem ze swoim pierdzielonym zboczonym ojcem. Ty mendo złodziejska z lasu. Nigdy tego nie odwołam. Pieprzona złodziejska skurwiała.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
I z twoją jebaną matką i bratem - dzieciorobem i cała pracą i wszystkim. I każdą następną spowiedzią KANADYJSKĄ. tu się można tylko wiary wyprzeć nie wiem. Co za daremni ludzie :( jeszcze nie w proces drugi wrobili, żeby kraśc. Przez to tak przeklinam. omal tu nie zwariowałam przez nich. Swinie z chleba to oni.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
A mojego ojca tak okradał, że nigdy nie przyszedł na urodziny. A ja raz tam jedyny poszłam to mi wielce rękę całował - jakby nie moja matka to mu wpierdolę w mordę. Dlatego koniec z jakimś udawaniem. Zbok niewychowany żenujący. To jest rodzina mojej bratowej - jej ojciec. Niech mu ktoś wpierdoli w ryj ode mnie. Porządnie!!!

Gość duzo duzo wiecej
o lol :D :D :D :D

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
i top wszystko prosze państwa - życze wam wielu udanych spowiedzi - zwłaszcza u Tuska. Waszego idola - tego mordercy. Niedługo nie wiem kogo sobie wybierzecie - polecam jakiegoś zbrodniarza wojennego. Nie ma co...

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
I nie piszcie za dużo w necie... mam nadzieję, że macie ciekawsze zajęcia... bo jednak to forum...jego poziom... sami rozumiecie. No ale kogo będzie szpiegowac i nad kim się znęcać? Musielibyście się powiesić- no to już mnie szpiegujcie. Co tu zrobić jak macie takie głupie kabarety, że musicie sobie szukać mnie żeby się posmiać. Co ja wam poradzę biedaczki intelektualne. :(

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
Nie ma to w Polsce jak Żyd , który uważa, że wręcz należy srać na ławki w parku. BIERZCIE PRZYKŁAD!!! Słuchajcie go - już macie prawie ten poziom osiągnięty. A przepraszam... kto wynalazł kosze na śmieci? Trudno posądzać o to Zyda chociaż...

Gość duzo duzo wiecej
xxxxxxxxxx, Ty masz powaznie chyba jakies problemy, ze soba albo niewiem? nie smieje sie z Ciebie wcale, bron boze...

Gość duzo duzo wiecej
co Ty chcesz od tych zydow??? bo nie kumam :o hitler sie rodzi w Tobie czy jak?

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
a wolę Hitlera od wszystkich Zydów razem wziętych. przykro mi. Taki mam wybór i tyle. Przynajmniej coś robił dla swojego zera. te zera tu w Polsce to warte do tego by to do gnoja wyrzucić jak dla mnie. Ale proszę idżcie sobie siedzieć na tych gównach w tym parku. Nie ma sprawy. Ja już poposzczę sobie ale usiądę na czystej ławce. I tyle mnie to obchodzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
dla swojego kraju - sorry. Jedyny błąd. I tyle.

Gość duzo duzo wiecej
ta rozmowa nie ma sensu chyba, bo nic nie rozumiem z Twoich postow... piszesz bardzo nie zrozumiale....

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
Weżcie i zjedzcie sobie rodzinę mojej bratowej. Boże - jakie to są zera. BIERZCIE I JEDZCIE - jeszcze wam pobłogosławię to jedzenie z nich. Obrzydliwi ludzie. Boże - ohydni. Bleeeeeeeeeeeeeeeee :((( Jak najdalej od nich 1000 km. I jak najszybciej. :(((((((((((((

Gość duzo duzo wiecej
to nie utrzymuj z nimi kontaktow i tyle :)