Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekskluzywna prostytutka

Z jakich przyczyn potępiacie dziewczyny pracujące...

Polecane posty

w agencjach towarzyskich?

Gość fhds
tez to robie

Gość endela
Ja nei potepiam,ja po prostu nabijam sie z nich i jest mi ich szkoda,chociaz czasami zazdroszcze im kasy;-)lae jak pomysle sobie,ze miałabym to robic z jakims grubym starym facetem to juz wole miec ta kase co mam :-)

a z czego tu się nabijać? Większość, to kobiety, które zmusił los do takich, a nie innych decyzji.

Gość fhds
ja jestem na mieszkaniowce sam dobieram klientow nie musze z kazdym lezc mamy w 4 spolke

Gość endela
ekskluzywna prostytutka--a tam :-) dzisiejsze czasy nie zmuszaja do uprawiania prostytucji.Takze nie mieszkamy w jakiejs Tajlandii czy w innych podonych krajach gdzie prawdziwa bieda i nawet członkowie rodzin zmuszaja do uprawiania prostytucji.Dzisiejsza prostytucja w takich krajach jak Polska jest po prostu wygodnictwem.

Gość kajko i kokosz
Nie mam nic przeciwko prostytucji, jedynie przeciwko streczycielstwu.

Gość fhds
ja lubie moje zycie no coz

Gość endela
fhds--moze sobie i dobierasz klientow,ale zawsze tak nie bedzie,bo aby zarobic dobre pieniadze bedziesz musiała nawet tych co sie Tobie nie podobaja obsłuzyc,a ja bym sie do tego nie nadawała.Chyba bym musiała cpac aby sie nie zerzygac

Gość nie tyle potepiam co
sie im dziwię i wspolczuję, bo jesli to lubią, to maja spore zaburzenia psychiczne, na ogol nimfomanie , jesli nie lubia, maja stepiona wrazliwosc, przez co traca wiele radosci w zyciu. Poza tym obracaja sie w kiepskim, maloambitnym towarzystwie alfonsow , innych panienek, czesto przestepcow, traca czas, ktory mozna przeznaczyc na duzo fajniejsze rzeczy, rozwijajace intelekt i osobowosc chocby. Przewaznie pochodza z rodzin, w ktorych brakowało prawdziwej miłosci i zrozumienia...

Gość endela
kajko i kokosz --a ja bym chciała załozyc burdel :-) inne pracowały by na mnie :-)

Gość no nie powiem nie powiem
jakbym nie byla aseksualistka i bym byla bardziej zadowolona ze swojego ciała to juz wolalabym miec kase z seksu niz z normalnej pracy

Gość kajko i kokosz
endela - w calej Europie kobiety wciaz sa zmuszane do prostytucji, bite i narkotyzowane. Jesli ktoras jest prostytutka z wyboru to niech sobie bedzie, kazdy powinien robic to, co lubi i w czym jest dobry :P

Gość endela
Teraz co 3 studentka to prostytutka.ylko,ze teraz to sie fajnie mowi na takie zwiazki kurwy z klientem-sponsoring :-)

Gość fucknfsdfhsdlfhs
nie potępiam ich życie ich wybory ani mi ich nie żal ani im nie zazdroszczę

Gość fhds
ja lubie moje zycie:)

Gość endela
kajko i kokosz--bardzo mało kobioet zmuszanych jest w Europie do prostytucji.A to,ze sie czasami skarza i mowi,ze były zmuszane to bierze sie czesto z tego,ze wchodzac w ten biznes spodziewały sie super kasy a icxh po prostu alfonsi oszukali.

za to ze przez was facet ma wrazenie,ze kobieta to przedmiot,co na czym mozna sie wyzyc...nie tak powinny wygladac realcje damsko-meskie...uwlaczacie kobietom robiac to co robicie...a swoja droga dziwia mnie wasi klienci-mi by bylo wstyd placic za sex...i nie potrafie zrozumiec jak mozna uprawiac taki zawod...jakbym slyszala i widziala jak jakis obcy facet sapie i poci sie nade mna,bo mogl sobie wsadzic,to kolejna czesc bym zygala po scianach...przykre i przerazajace

Biedy jak w Tajlandii nie ma, ale dalej problem jest. Są długi, dzieci do wykarmienia, opłaty, a jakby to napisać: stanie 13 godzin w sklepie na kasie za kasę jaka w agencji dostanę w ciągu 2 dni?

Gość endela
tak szczerze-e tam :-) niech prostytutki beda,bo chociaz jakis chłop ktory nie moze w domu zadupczyc analnie niech dziwke pieprzy :-)

Gość endela
ekskluzywna prostytutka--dzieci trzeba robic z głowa,a nie sama dupa,narobic a potem nie ma za co wykarmic... Co do długow,to tez ogolnie sami sobie tych długow ludzie sa winni. A co do pracy kasjerki,to marna płąca,ale chociaz nikt Ci potem nie powie ty kurwo i nie bedziesz musiała ogladac sie przez całę zycie za siebie czy aby klienta nie spotkasz ktory wskaze cie palcem ,zes kurwa. Kurestwo w tych czxasach,w Polsce to normlana wygoda.

Gość ile bieresz za godzine
ekskluzywna prostytutka jakie masz preferencje??

Gość szlachetna bielll
potępiam wszystkie seksujące się z cudzymi mężami, a prostytutki to robią i nie przejmują się żonami klientów, nawet nie pytają zwykle o stan cywilny są roznosicielkami chorób i za pośrednictwem klienta zarażają ich żony i ich dzieci, są więc przyczyną chorób na tym świecie śmierdzą zgniłą spermą i ropą spod klientów ale i tak prostytutki są czymś lepszym od kochanek żonatych facetów bo nie rozbijaJĄ RACZEJ RODZIN ŻONATYCH FACETÓW

Gość kajko i kokosz
endela, wg La Strady co roku tysiace kobiet w Europie Sr-Wschodniej zmuszane sa do prostytucji.

Gość endela
kajko i kokosz--to,ze la strada ma takie dane to sie zgodze,ale juz pisałam,ze kobiety same wprowadzaja w bład takie instytucje,bo po prostu wiekszosc z nich kłamioe,z eniuby były zmuszane,z enie chciały i inne takie pierdoły.One chciały na poczatku,tylko,ze przeliczyły sie,myslały ,ze zarobia nie wiadomo ile,a niestety na kasie połozyli łape ludzie ktorzy czerpia z tego niemałe zyski i dlatego te kobiety udaja takie cierpietnice,ze niby nie chciały etc... Mało kobiet jest naparwde przymuszanych bez ich zgody do uprawiania prostytucji.

Gość kajko i kokosz
Poza tym oprocz fizycznego przymuszania i zastraszania kobiet, czasem zmusza je do prostytucji po prostu sytuacja zyciowa.

Gość endela
ekskluzywna prostytutka--oj,chyba z aduzo klientow nie masz jak musisz ogłąszac sie na kafeterii ;-)

Gość endela
kajko i kokosz--owszem,sytuacja zyciowa moze zmuszac kobiety ktore zyja w skrajnej beidzie,ale wybacz,w Polsce a nawet w Europie nie ma skrajnej beidy ktora by zmusała do uprawiania tego zawodu.No a,le coz,sprzataczka to wstydliwy zawod,nawet sławetna Aneta Krawczyk powiedziałą,ze wolała byc taka kobieta do seksu niz zostac sprzataczka.

Gość WINOwajca
ja nie potepiam