Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzam sie sama na siebie

Często robie coś wbew sobie, żeby udowodnić innym, że mnie stać..

Polecane posty

Gość Wkurzam sie sama na siebie

Wkurza mnie to, że taka jestem.. Np. nie poszlam na studia do szkoly ktora bardzo mi sie podobala i w której byly fajne przedmioty (chodzi o magisterskie), tylko poszlam na uniwersytet zeby udowodnic innym ze jestem madra. Teraz zaluje tej decyzji, bo nic sie nie nauczylam tam -skostniale metody nauczania, nic nie wnoszące. A wczesniej myslalam ze fajnie sobie wpisac na nasza klase w klasach uniwersytet a nie jakas tam prywatna. Czesto tak mam ze wybieram cos w zyciu co mi sie nie podoba ale pozwala zablysnac przed ludzmi :/ Glupio mi z tym i nie wiem jak sie od tego uwolnic. Prosze o rady osoby studiujace psychologie.

Gość Nicko
To znaczy ze masz niskie poczucie wartosci. Bo posoba ktora kocha siebie takich rzeczy nie robi.

Gość psychologia swps
Powinnas popracowac nad pewnoscia siebie. Bo z tego co widze to masz jakies kom pleksy, czujesz sie gorsza i zeby poczuc sie lepiej robisz to co ludzie uznaja za dobre, a nie to co ty uznajesz za dobre

Gość lewiata-n
Szkoda ze tacy ludzie w ogole istnieja

Gość cleverr
mysle ze takich ludzie jak ty jest bardzo duzo.Brawo, ze umiesz sie do tego przyznac.

Gość pertr
A mi sie zdaje ze nie jest duzo, no chyba ze ja obracam sie w srodowisku ludzi ktorzy maja duuze poczucie wartosci..

Jak Ci doradza osobniki studiujące psychologię, to dopiero wyjdziesz źle na tym :D

Gość cleverr
hmm.. a ja mysle ze duzo osob myslisz ze kazdy studiuje to co lubi? wiekszosc ludzi studiuje bo nie wie co ze soba zrobic. Taka smutna prawda....

Gość lichuntko
Ja duzo rzeczy robie wbrew sobie, ale taka chybha jest natura ludzka.

Gość o ja cie.......
nie obraź się ale jak twoim problemem jest rubryka ukończonych szkól na NK to nie mam pytań ....jak dla mnie to szkoda czasu na edukację :(