Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

la_fin_du_monde

Skad dzis tyle sfrustrowanych kobiet na kafe?

Polecane posty

Co chwila temat o tym, jacy to faceci sa źli...:classic_cool: Czy to jakas zmasowana akcja feministek, zła faza księżyca, a może pokłosie weekendowych niepowodzeń randkowych? :classic_cool: Oczywiście jak zawsze liczę na rzeczową dyskusję oraz posty na temat :classic_cool: 🖐️

Gość Cyprysek_1990
bardziej odpowiednie pytanie brzmi: skąd dziś tylu (sfrustrowanych bądź nie) mężczyzn na kafe? ;]

Gość dużo to to nie jest
te zadowolone nie zabieraja głosu, co najwyżej czytaja i się cieszą, że ich życie jest jednak całkiem w porzadku.

Gość nie podam nika
oj ja tem nie na narzekam :) po weekendzie pelnym milosnych uniesien stwierdzzam ze nie mozna zyc bez mezczyzny :)

Gość ale wy jestescie zdrowo
poyebaani!:D zal was desperaci forum dla kobiet a tu jakies cwoki siedza i pokazuja jacy to oni wygadani.nilc tylko na forum siedza. jakis poyeeb la fin i wspaniala reszta:D

ale wy jestescie zdrowo poyebaani! zal was desperaci forum dla kobiet a tu jakies cwoki siedza i pokazuja jacy to oni wygadani.nilc tylko na forum siedza. jakis poyeeb la fin i wspaniala reszta Witam kolejnego "poyeba" :classic_cool: 🖐️

Gość ale wy jestescie zdrowo
tylko na taka riposte cie stac?:D

a co? samemu to już nie można? :classic_cool: ja se dzisiaj kupiłam biżuterie, w domu zeżnęłam swojego gasiora, posżłam na ploty a teraz śmieje się z waszych wypowidzi :classic_cool:

ale wy jestescie zdrowo "tylko na taka riposte cie stac?" A co, mam jakiemuś anonimowemu napinaczowi udowadniać, że nie jestem desperatem i ćwokiem? na dobrą ripostę z mojej strony trzeba sobie zasłużyć, dzieciaczku :classic_cool: 🖐️