Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęsliwa od jakiegoś czasu

czy są tu jacyś szczęsliwi?

Polecane posty

kolejna szczęśliwa - jeśli zmyślasz to Ci życzę z całego serca, żebyś miała o czym piszesz:):):). dobrze, że wymieniłaś, choć tego nie oczekiwałam - ale jak fajnie jest pochwalić się szczęściem!!! o to chodzi!!! o chwalenie się zwyczajnym życiem, które jest szczęśliwe:):):)

zawsze kiedy dopada mnie chandra, myślę o tych wszystkich dobrych rzeczach, które są... może ten topik pozwoli komuś pomyśleć o czymś, co jest dobre w jego życiu i jak będzie miał zły dzień, to odpali sobie kafe i znajdzie to, o czym wtedy pisał - i to mu pomoże przetrwać złe chwile:):):)

Gość kolejna szczęśliwa
ja napisałam, że umiem cieszyć się wszystkim - jestem szczęśliwa także z tego, że...nie czuję się nieszczęśliwa, (że np. złamały mi się dzisiaj 2 paznokcie) a propos chwalenia - bardzo pilnowałam się, żeby tak nie było...szczerze mam więcej do napisania, ale mogłoby to być na pewno jako nieprawdopodobne oczywiście, że są i rysy, ale ponieważ dają się opanować - to nie wspominam...

Gość kolejna szczęśliwa
a propos chandry - chyba jej nie miewam, jestem tak upier....lona robotą, że nie mam na nią czasu, złe myśli jeśli próbują mnie "najść" zakrzykuję myśleniem od tym, co mam dobre...

nowe motto przewodnie: zakrzyczeć problemy!!!:D:D ;) podoba mi się - zarzucić problemy myśleniem o tym co dobre:) (nawet jeśli to zarzuceniem robotą - niejeden chciałaby ją mieć;))

Gość szczesliwych tutaj
nie ma :(

ja jestem

pora zalignąć obok mojego szczęścia:) dobrych snów wszystkim czytającym:)

Gość kolejna szczęśliwa
> i następna szczęśliwa wczytałam się - racja! dokładnie tak jest! Jakby człowiek poddał się tym, którzy próbują ustawić go wg ich widzimisię - nie miałby co robić na świecie Osobiście bardzo pilnuję tego, by nie dopuszczać do siebie ludzi toksycznych, gorzkich, wrednych, destrukcyjnych, zawistnych - natychmiast ich eliminuję ze swojego otoczenia - nawet pracowników dobieram sobie biorąc pod uwagę nastawienie do życia Aha! ważne w moim życiu - jestem kompletnie wolna od jakiejkolwiek zazdrości, głupie nie?

Ja jestem bardzo szczęśliwa, nawet stopka jest tak podpisana :classic_cool: Układa mi się w życiu, pod każdym względem, życzę wszystkim takiego szczęścia :classic_cool: ;)

podnoszę:):):) właśnie umyłam okna, zrobiłam pranie i wstawiam obiadek - znowu będziemy jedli na dworze:):):) - cudna pogoda!!! u sąsiada kwitną czerwone tulipany i umilają mi widoki;) żyć nie umierać!!!:):):)