Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczegolkioki

test-jedna kreska/16 dni spoznia sie okres

Polecane posty

Gość dlaczegolkioki

witam. prosze pomozcie moze wiecie dlaczego nie mam okresu?juz 16 dni sie spoznia zrobilam dzis test - choc watpilam w ciaze i tak jest-jedna kreska-nie jestem w ciazy.wiec czemu?od 3 miesiecy zaczely sie spozniac miesiaczki.w tamtym miesiacu 14 dni sie spoznil a teraz 16 dzien go juz nie ma:( nie biore zadnych tabletek staram sie zdrowo odzywiac ... wiec czemu? mam 25 lat

Gość plumikk
czekaj...skocze tylko po szklana kule i zaraz ci powiem...

Gość dlaczegolkioki
haha bardzo smieszne nie masz nic ciekawego do powiedzenia to sie nie udzielaj ok?

Gość dlaczegolkioki
dalej nie mam tego okresu:( odpisze ktos? :((( boje sie ze to cos powaznego(

Gość nauczciesie czytac
a co my wrozki jestesmy? powazny czlowiek z takim problemem udaje sie do lekarza a ie na forum!!! no a jesli nie chcesz do lekarza, to sie boj dalej!!!!

Gość dlaczegolkioki
gdybym mogla poszlabym do lekarza!nie mieszkam w polsce a tutaj mam tylko jednego lekarza polaka u ktorego bylam miesiac temu powiedzial ze wszystko ok i tylko sciagnal kase!byl grubianski i nie mily! a was prosilam tylko o pomoc co to moze byc a nie o diagnoze 100%! a ciezko isc do hiszpanskiego lekarza ginekologa to nie grypa ze dogadasz sie w 3 zdania i tyle! nie ma sensu tutaj zagladac jak widze !