Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda foka

pomocy odstawilam tabletki ale moglam zajsc w ciaze podczas ich brania

Polecane posty

Gość mloda foka

przez pol roku brałam tabletki anty najpierw yasminelle a potem logest i w koncu je odstawiłam. jednak w trakcie ostatnich 2och opakowan zdażyło mi sie pominięcie albo wziecie 2 tabletek jednego dnia - po prostu nie brałam ich "wzorowo" i troche się martwiłam, że mogłabym przez to wpaśc. po odstawieniu natrualnie dostalam okres w przerwie po czym juz w ogole nie bralam tabletek i po niecalym miesiacu dostalalam juz okres bez pomocy hormonow (zdziwilam sie bo czesto dziewczyny nie maja po odstawieniu).. ale teraz znowu sie martwie bo od tamtego czasu minal miesiac i nie ma nic i zastanwiam sie czy pomimo tych 2 miesiączek mozlie ze moglabym byc w ciazy przez to ze np cos nie tak z tabletkami zrobiłam?

Gość kobietka-87-wroclaw
nie masz się co martwić ja miałam podobnie -brałam yasmin też nie zawsze brałam wzorowo pod odstawieniu dostałam okres wzorowo , potem mi się spóznił miesiąc a potem 1,5 miesiąca więc to zupełnie normalne dopiero po 4 miesiącach mi się w miare unormowało :P pozdrawiam

Gość mloda foka
dzieki wlasnie chcialam wiedziec czy ktos mial podobną sytuacje i troche mi ulżyło