Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dracoleo

Kobieta Mojego życia pomocy!!!

Polecane posty

Gość Dracoleo

Wiec tak mowie prosto z mostu mam 20 lat zakochalem się w kobiecie ktora ma 31 lat Ona takze odwzajemnila moje uczucie niestety problem jaki jest miedzy nami jest taki ze jest w meżatka i ma 3 dzieci co robic?? ;/

Gość Pustostan Psutych Słów
Dac sobie spokoj, masz czas, ona ma dzieci i rodzine, napsujesz jej w zyciu ona sie toba zabawi i zostawi.

Gość Josió Wilkupnik
Walnąć się w łeb ! Bo to idiotyczna prowokacja.

Gość anulinka...
dać jej spokój - nie wpier... się między wódkę a zakąskę... ostro to brzmi ale taka prawda...masz życia przed sobą i mnóstwo babek - nie rozwalaj małżeństwa...

Gość Dracoleo
Nie sadze zeby byla to prowokacja rok to wszystko trwa nie ukrywajac mamy romans ale jedno i drugie chce czegos wiecej ale dzieci dla mnie to jakis problem który mnie hamuje :(

Gość marrcos
nie wiem jakie to ma szanse, ale przed toba mnostwo trudnosci....jak na 20 latka to nie wierze ci bo pewnie masz jeszcze siano w glowie, tak masz racje zakochales sie a nie kochasz!

Gość Dracoleo
Tylko że mówie to wszystko trwa już spory kawał czasu wiec to nie jest ot taka zabawa a cos poważnego :(

Gość ddddddddddddddddddddd
A ja się pytam co tamta kobieta ma w głowie ?! Że romansuje z 11 lat młodszym facetem - wręcz podlotkiem dla niej. Niezła z niej lafirynda.

Gość Dracoleo
CO ma nie wiem co ma dla mnie to istne uczucia nie wiem co dalej bo nie umiem sie poprostu wycofac zawsze przy niej sie czuje poprostu duzo lepiej