Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 oburzona klientka

serwis opiniuj膮cy shop zone oszukuje

Polecane posty

Go艣膰 oburzona klientka

doda艂am opini臋 o sklepie kilka miesi臋cy temu bo obieca艂am to sprzedawcy, je艣li dobrze mnie ods艂u偶膮. przesz艂am pracoch艂onny proces rejestracji, aktywacji i inne pierdo艂y, doda艂am dobr膮 opini臋 o sklepie, kt贸ry mia艂 same opinie negatywne, a oni nie dodali jej. gdy gdzi艣 pr贸bowa艂am doda膰 ponownie, bo mo偶e co艣 si臋 zwiesi艂o na przyk艂ad, dosta艂am info, ze nie mog臋 doda膰 drugiej opini o tym samym sklepie, a moja pozytywna opinia o tym sklepie nie zosta艂a wcale dodana. zastanawiam si臋, czy jest sens opiniowania, je艣li dodawane s膮 tylko opinie negatywne?! mo偶e to konkurencja poprostu decyduje sobie jakie opinie mo偶na doda膰 偶eby pewne firmy pogr膮偶y膰 a pewne wypromowa膰?! jesli dodaj膮 same negatywne, to mo偶e poprostu chodzi o wykluczanie konkurencji a nie o prawdziw膮 informacj臋?! je艣li moja pozytywna opinia nie zosta艂a dodana, to by膰 mo偶e temu sklepowi pozwalaj膮 na dodanie jedynie negatywnych opinii. od tej pory nigdy nie zaufam serwisom opiniuj膮cym!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Witam, przy艂aczam si臋 do nienalepszych opini o sklepie Shop Zone. Ostatnio wysy艂aj膮 w kierunku sklep贸w internetowych zawiadomienia o nieprawid艂owych regulaminach ( w podtek艣cie ma to brzmie膰 tak - b贸jcie si臋 bo jak nie kupicie od nas "prawid艂owego" regulaminu to podamy was o u偶ywanie kaluzul abuzywnych) Sami w swoim regulaminie maja pe艂no klauzul abuzywnych. Trzeba wys艂a膰 to do UOKiK - nie do艣膰, ze kr臋tacze to jeszcze wy艂udzacze, kt贸rzy faktycznie swoim regulaminem moga kogo艣 wp臋dzi膰 w klopoty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, Nasza firma tak偶e dosta艂a tak膮 wiadomo艣膰 o z艂ym regulaminie na stronie internetowej. Od pocz膮tku mo偶na wyczu膰 kr臋tactwo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chc膮 wy艂udzi膰 pieni膮dze od niewinnych ludzi, kr臋tacze i oszu艣ci.. Po drugie ja im swojego maila nie podawa艂em a oni wysy艂aj膮 ofert臋 bez zapytania to chyba te偶 mog臋 ich poda膰 偶e rozsy艂aj膮 maile.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zasada dzia艂ania Shop-Zone taka sama jak firma Kalfasa Extra Internet i innych pokrewnych jego sp贸艂ek, naci膮gacze i oszu艣ci, nie odpowiada膰 i ola膰 oszust贸w. Jako firma robimy doniesienie do prokuratury wraz z wnioskiem o 艣ciganie ma艂偶e艅stwa z Poznania z ulicy 艢w. Marcin , kt贸re pr贸buje naci膮ga膰 przedsi臋biorc贸w, proponujemy zrobi膰 to innym. Czas "ucina膰 艂apki" takim oszustom i naci膮gaczom.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dwa dni temu dostali艣my z Shop Zone "ofert臋" na podpi臋cie nas do systemu zabezpiecze艅 przed "Anty-DDoS oraz Firewall Network" bo przeszli szkolenie w GIODO i zainstalowali systemy ochrony danych j.w.. Poniewa偶 nie odpowiedzieli艣my szybko dzisiaj dostali艣my info 偶e nasz serwer zosta艂 zaatakowany skryptem zosta艂o zainfekowane z艂o艣liwym oprogramowaniem charakteryzuj膮cym si臋 dzia艂aniem stron typu phishing s艂u偶膮cym do wy艂udzania informacji osobistych i planuj膮 nasze konto zablokowa膰. To jest b.dziwnie podejrzane, trzeba b臋dzie si臋 chyba rozsta膰 z t膮 firm膮 bo to ju偶 chyba trzecie 偶膮danie kasy w tym roku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oburzony klient
Przy艂膮czam si臋 do wypowiedzi u偶ytkownika "oburzona klientka". R贸wnie偶 chcia艂em napisa膰 par臋 mi艂ych s艂贸w i rekomendowa膰 fim臋, poniewa偶 mam kilka sklep贸w a w艂a艣nie ta firma wypada najlepiej. Zawsze mog艂em liczy膰 na pomoc i fachowe podej艣cie do sprawy. Kilka razy pisa艂em pozytywn膮 opinie a serwis w og贸le ich nie publikowa艂. Z tego co widz臋 to pojawi艂y si臋 tylko negatywne wypowiedzi, kt贸re wydaj膮 mnie si臋 ca艂kowicie bezsensowne i 艣mieszne. Wszystko wskazuje na to i偶 portal KAFETERIA celowo doprowadza do oczerniania innych firmy i by膰 mo偶e r贸wnie偶 ShopZone do艣膰 mocno zagra偶a i stanowi ogromn膮 konkurencj臋. W ten oto spos贸b portal pr贸buje za wszelk膮 cene zniszczy膰 dobry wizerunek. Na szcz臋艣cie zawsze kij ma dwa ko艅ce:) A Pan贸w z ShopZone serdecznie pozdrawiam i zawsze polecam Was jako w pe艂ni zaufania firm臋. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marek Wojtczak
Przy艂膮czam si臋 do poprzedniczki. R贸wnie偶 mam jak najbardziej dobre zdanie o shop zone. Zamawiam u nich wiele sklep贸w i zawsze jestem bardzo profesjonalnie obs艂u偶ony. Cz臋sto mnie si臋 wydaje, 偶e zadaje Panom idiotyczne pytania, ale zawsze otrzyuj臋 sensowne odpowiedzi. Ma艂o jest takich firm ,kt贸re dbaj膮 o swoich klient贸w. Pozdrawiam i 偶ycz臋 wiele dalszych sukces贸w.

Udost臋pnij ten post