Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka_83

Panowie!!! czemu właściwie wszycy

Polecane posty

z Was tak bardzo lubią seks oralny z połykiem??? Co tak naprawdę Was w tym kreci?? To samo tyczy sie pozycji \"od tyłu\" zastanawiam się, dlaaczego 99% procent Panów to uwielbia????

Gość MarekZW.
żaden facet nie lubi łykać gwarantuje ci to, no moze poza Jacykowem

Gość cammel i raczek tez lykaja
:)

Gość doskonałe
puściłam bąka ze śmiechu, ale co fakt to fakt, jeszcze kilku by się znalazło - poniedziałek, ibisz, wesołowski też fajnie chodzi, coś musi byś na rzeczy ze non stop spina zwieracze

Gość czerwona wisnia do bi sie
tez przyznal :D

Gość Balbin ka
a Pudzianowski to niby dlaczego sam jest? Łyka białko:)

Gość jemu poszlo w miesnie a nie w
ptaka ! DUZA KLATA z malym ptakiem ! u kulturystów wszelkiej masci pożeraczy koksu jest to standard !!!!!!!

Gość Czesław śpiewa
u gejów nie ważny ptak tylko kakaowe oko

Gość no nie moge lol
ja tam nie narzekam ze faceci lubia od tylu, bo mnie ta pozycja jak najbardziej odpowiada. co do lykania... hm.... rozmawialam kiedys na ten temat ze swoim partnerem, sam dokladnie nie potrafil tego wytlumaczyc :) wiec pozostawiam to do wyjasnienia panom z kafeterii :P

Gość Pustostan Psutych Słów
Bo wydaje im się że o to chodzi w życiu żeby kobieta połknęła to coś z tego wyrosnie, niesetety biedacy nie wiedzą że z tego będzie gówno.

Gość no nie moge lol
interesujaca wypowiedz :P

Gość szparek
Oral z połykiem to może nie, ale od tyłac... Fajnie jest widać pośladki i jak penis zagłębia się w cipkę, poza tym jest to taka pozycja która świadczy o uległości kobiety z drugiej strony jest taka zwierzęcą. :)

Gość szparek
Oral z połykiem to może nie, ale od tylca*... Fajnie jest widać pośladki i jak penis zagłębia się w cipkę, poza tym jest to taka pozycja która świadczy o uległości kobiety z drugiej strony jest taka zwierzęcą. :)

Gość o lol
i ja nie wiem co w tym takiego jest ale kiedyś babe z przodka wzialem i nawalam i nawalam i sie wkurwilem zlapalem za noge i obrot w lewo i dupa jak trza zarabalem jej ze dwa klapsy az zasyczala ,chciala spierdolic to ja za kudly i z powrotem i wsadzilem jej od tylu .dawalem ostro piszczala jak prosie ale co tam i dalej do konca .potem chcialem wyjsc a ona tylko kurwa sprobuj kutafonie ale sie wkurwilem dojebalem jej jeszcze,a ze dluzej nie moglem to wyskoczylem zeby sie spuscic .a ona dawaj mi go teraz do buzi ,pociagnela ze dwa razy i jak strzelilem do pyska to myslalem ze zeby wybite na maksa ale gdzie tam tylko sie oblizala. i o co tyle krzyku.spodobalo sie jej .pozniej chciala jeszcze raz ale ja juz nie bo balem sie o swoje zdrowie.baba to jednak zwierze.

Właściwie to prawie żadnych rozsądnych odpowiedzi na pytanie nie udało się uzyskać. Czyzby Panowie sami nie wiedzieli, czemu to lubią??

Gość Nasraj_No
DOMINACJI dla DOMINACJI

Jak to zwykła mawiać pewna moja znajoma: skoro wylizujecie nas do czysta, macie prawo do tego samego :classic_cool:🖐️

1. pozycja od tyłu jest bardzo podniecajaca szczegolnie jak kobieta ma fajny tyłek :) poza tym chodzi o urozmaicenie ;) seks oralny - nieciekawy

Gość nie taka znowu zasadnicza
Oczywiście dlatego że jedno i drugie podkreśla władzę mężczyzny. O ile lodzik z połykiem lubi mało kobiet to jazdę od tyłu całkiem sporo. Dla faceta możliwość władczego przytrzymania i ustawienia pupy i mocnych uderzeń w dobrze wystawioną c*pkę jest bardzo podniecająca. Ale nie tylko o to chodzi, podniecająca jest możliwość obserwowania i \"przy okazji\" głaskania rowka zabawy drugą dziurką. Wbrew temu co się tu wypisuje zdecydowana większość kobiet nie pozwala na zabawy analne na które faceci mają wielką chętkę. A od tyłu szczególnie na pieska mogą choć trochę się pobawić kakałkiem. Ja tam należę do tej większości co to są na nie, ale czasem jak ostro mnie podkręci to pokornie tam mięknę i wtedy wie że może wsunąć mi palec w pupę. Niby dla mocnego i władczego przytrzymania ale on jeszcze mnie tam wierci i wtedy odlatuję.

Gość kuraśka
pełnego anala nie znoszę - bolało mnie jak cholera, paluszkiem nie lubię z obawy przed brudnymi wpadkami (były) ale wynaleźliśmy takie coś: w czasie stosunku (najlepiej w poz na pieska) korek analny w tyłek i kręcenie, wiercenie, dociskanie itp. Super odczucia a jest bezpiecznie.

Gość odswierzacz
no to... up! :P

Gość Boski Apollo - prawdziwy
Kuraśka ---> nie przyszło Ci do głowy żeby zastosować wiertarkę z włączonym udarem :)

Gość odswierzacz
:D :D :D :D