Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asfree

Może być taki prezent na ślub?

Polecane posty

Gość nie sypiam z komiczne
oczywiscie, bardzo fajny pomysl, mlodzi powinni byc zadowoleni a Ty sie nie wykosztujesz

Gość fffffffff
raczej beznadziejny pomysł...........ja bym czegos takiego nie chciala i sprzedałabym na allegro pozniej

Gość powiem Cis zczerze
że w tej cenie na pewno kupisz coś fajniejszego

Gość zartujesz prawda
przeciez to beznadziejne jest, lepiej daj kase jak nie umiesz sensownego prezentu kupic:/

Widziałaś ile kosztuje pompa do tych pojemników? Nie wiem na czyj ślub idziesz, ale mało kogo stać na prezenty powyżej 1000 zł. A sam pojemnik bez pompy będzie pełnił funkcję zwykłego pojemnika. Jeśli ktoś dopiero urządza się w mieszkaniu, to całkiem fajny pomysł, ja dopiero czekam na mieszkanie w którym dłużej zostaniemy i teraz na taki pojemnik nie miałabym po prostu miejsca w kuchni. Na pewno wykorzystałabym za to w kompletnie nie urządzonej jeszcze kuchni.

a tam dodtakowo jest pomppa bez ktorej te pojemniki nie maja sensu. kupujesz tez pompe za 700 zł? jak tak spoko. jak nie to daj sobie spokoj z takim prezentem bo bez sensu wogole

Gość ech................
jestem kilka dni po ślubie; niestety dostałam jakieś koszmarki, które powędrują na dno szafy więc napiszę co o tym sądzę: szczerze? nie nie chciałabym czegoś takiego to już lepiej dać pieniądze - niech młodzi sami coś wybiorą (co im będzie odpowiadało)

Gość ja juz bym wolala duzy zestaw
pojemnikow, ktory by kosztowal 200 zl, nawet 100, a nie jeden za 200 i do tego problem z pompą. z jednym pojemnikiem nic bym nie zwojowala, tyle lat zyje bez takiego wiec i po slubie tkai jeden pojemnik by mi tylko zawadzal. kompletnie bezsensowny pomysl.