Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sprzedam puszkę

Sprzedam bebilon

Polecane posty

Gość widzialam ze ktos
chcial sprzedac zaczete opakowanie tabletek anty :) albo 10 sztuk witamin :D jak sie komus chce to kupowac ?

Gość ale jestes chytra....
a co ty myslisz idiotko ze bym wziela od kogios otwarte?? tu wszystkie laski ODDAJĄ ZA DARMO nowe,nierozpakowane mleczka.

Gość KUPUJE
masz wylaczone gg nie dziala! spdam po mleko bo ja juz potrzebuje a mieszkam niedaleko leklerku

Gość plumikk
to twoje mleko to kuźwa dla mnie szczyt...ostatnio wymienialismy z mezem meble i oddalismy te ktore wymienialismy na nowe do domu samotnej matki....ty chytra krowo bys pewnie sprzedala...

nie zebraczki tylko ŻYCZLIWE INNYM MATKOM - MATKI. sama oddaje swoje i sama z checia przyjme jak komus zostanie.

Gość plumikk
MY debilko od ciebie tego mleka nie chcemy..nie zauwazylas jeszcze??????????????????????

Gość kkkkkkkk.
nie mam dzieci i nie licze na cos za darmo a ty chcesz sprzedac mleko chuj wie czy nie przeterminowane tak jakby ktos sobie w sklepie nie mogl kupić :o

plumik - jeszcze za transport by sobie extra policzyla ;)

Gość plumikk
szkoda slow...

Gość KUPUJE
w sumie to moglabys za darmo za frre

Gość Anakonda24567
Mi zostały 3 puszki Bebilonu Comfort, bo dziecko nie mogło go jeść i oddałam za darmochę, a nie sprzedałam, kurczę, jedną puszkę! I to jeszcze za 19,99 :P koń by się uśmiał gdyby zrozumiał.

Gość Sprzedam puszkę
skoro nie chcecie to po co sie udzielacie?:o mleko ma normalnie date waznosci, tak samo jak te co sa w sklepie, nie chcesz nie kupuj, idz i zebraj za darmo, ja sprzedam i kupie córce za to inne jedzenie bo nie oczekuje ze ktos mi da za darmo, jak matki sprzedają ciuchy itp to też i tak piszecie?

Gość kkkkkkkk.
szkoda ci oddac komus kto potrzebuje mleko za 20zl a i tak od ciebie nikt nie kupi wiec co? wyrzucisz? wspolczuje twojemu dziecku takiej matki. Nie zycze ci tego ale ciekawe co ty bys zrobila gdybys nie miala co dac do jedzenia dziecku? lepiej oddac tak jak ktos wyzej napisal do mopsu potrzebujacym a nie zebrac o pare groszy

Gość plumikk
czekaj, czekaj zebraku...mam nadzieje ze usuna ten topik w cholere...

Gość plumikk
wiesz co w tym topiku jest najgorsze??? ze ty naprawde nie rozumiesz o czym my do ciebie piszemy....zal

A nie przyszło wam do głowy kretynki, że założycielki topiku może nie stać na taką rozrzutność? Może dla niej to 20zł to dużo?

Gość do plumikk
topik może i usuną ale szkoda że ciebie mama nie usuneła w cholere

Gość plumikk
to wyzej to na bank tez nasza autorkakretynka...wiesz kobieto...najbardziej tomi szkoda twojego dziecka..

Gość a ja napisze tak..............
rozrzutnosc?? jak nie ma kasy to po kiego grzyba kupuje dziecku takie drogie mleko! NAN i BEBIKO sa tansze!

Gość plumikk
wiesz co wredota z ciebie kobito okropna

Gość sprzedam puszkę
mam do sprzedania 5 prezerewatyw uzywanych po jednym razie ale umytych i wyjalowionych jest chetna wroclaw cena do uzgodnienia

Gość szczerze to nie chcialo by
mi sie jechac po mleko jak roznica w cenie między sklepową nie bylaby znacząca, mniej więcej o połowę

Gość Sprzedam puszkę
a ja napisze tak.............. aż tak bardzo Cię to interesuje czemu i ile wydaje na mleko? Metoda prób i błędów, miałam małe opakowanie i myślałam ze jest ok, więc kupiłam dużą puszkę, jednak okazał się że nie jest ok, puszki nie zdążyłam otworzyć, więc sprzedaje i kupie córce coś innego, bo nie chodze i nie żebram żeby ktoś dał mi mleko za darmo, stac mnie żeby jej kupić co nie znaczy że mam komuś oddawać za darmo. Ok wy oddajecie i korzystacie jak ktoś daje, ja nie korzystam i nie daje i nie mam zamiaru tego zmieniać, wymienić się mogę ale to nie z wami

Gość Sprzedam puszkę
szczerze ale wiesz jakbym mieszkała ulice dalej i miałabyś dać kaszki za 8 zł to??????? Ja nikomu nie karze, spytałam czy może ktoś nie chce, nie to nie , 🖐️

a ja dokladnie taki sam bebilon dostalam poczta, jako reklama :P takze ktos tu chyba łamie prawo... W kazdym badz razie moje dzieci nei pija bebilon wiec oddałam znajomej :)

Gość a ja napisze tak..............
jedyne co mnie tu interesuje a raczej drazni to takie pazerne osoby jak ty autorko. widze ze zuzyte prezerwatywy tez sprzedajesz. az tak kasy nie masz? wstydzilabys sie!

Gość do a ja napisze tak.......
o kurwa aż tak głupia jesteś że nie pomyślałaś że to podszyw po autorkę?

Gość a ja napisze tak.......
jasne, jakby autorka byla mądra to by zaczerila nicka. Nie kazda jej wypowiedz to podszyw. po takich pazerniachach jak ona to nawet sprzedawania gumek i dziurawych butow ze smietnika mozna sie spodziewac ;/ wstyd

Gość do a ja napisze tak.......
chyba tylko ty byłabyś tak głupia żeby używane prezerwatywy sprzedawać

Gość nie sprzedaje tylko oddaje
autorko..nie chowaj sie pod innymi nickami , i tak wiemy ze to ty ;)