Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy zemsta jest słodka

Lepiej się zemścić czy uwieść?

Polecane posty

Spotykaliśmy się. Ale on wybrał byłą. Tzn próbował znów do niej wrócić. Przypuszczam, że nie wyszło. Obiecał, że się jeszcze spotkamy, ale już się nie odezwał. Zapytałam go ostatnio, czy poszedłby ze mną na bal organizowany przez uczelnię. Powiedział, że bardzo chętnie i że specjalnie na tą okazję wykombinuje wolne od pracy. I teraz się zastanawiam. Czy się odegrać za tamto, i napisać, że jednak idę z kimś innym (a tak naprawdę nie szłabym w ogóle, bo nie mam z kim..), czy iść się pobawić i go uwodzić. Tylko nie wiem, jaką miałabym gwarancję, że coś z tego wyjdzie po balu, skoro teraz przed nim nie proponuje spotkania. Pomóżcie.

Hmmm?

Gość mmaaagiieee
idz z nim, a na balu go olej i flirtuj z innym....albo go olej przed samym balem...

Gość olllllllllka
i.ść z nim dobrze sie bawic...a potem zobaczysz co będzie:)...jak powiesz ze idziesz z kimś innym to może się nie wzruszyc,a tak na impreze będziesz wiedziała jak się bedzie zachowywał i potem zdecydujesz czy np uwodzisz i rzucasz:)

Gość moskala
najlepiej to znajdz jeszcze innego pojdz z nim na bal po co tracic okazje taka i baw sie dobrze z nowym,olej tamtego co ma ci łaskę robic ze pojdzie z toba na bal?? potem napisz mu ze sorki ze cie nie zaprosilam ale poznalalm bardzo fajnego faceta i rozumiesz nie moglabym zmarnowac takiej okazji ale dziekuje ci za chec pojscia ze mna:P

Gość brzdek
Idź sama może kogoś poznasz , czemu ktoś z litości ma z Tobą isc.

Już wolę nie iść, niż iść sama. Sierotą nie jestem :/ A gdzie tu miejsce na obojętność?

ja to widzę tak... jak pójdziesz z nim na bal to on będzie robił wszystko by Ci sie przypodobać, będzie mówił to co Ty chcesz usłyszeć, będzie Ci mydlił oczy tak długo aż znów się nie zakochasz i wtedy to on wygra i będzie górą... Jeśli nie pójdziesz i stwierdzisz w ost chwili, że masz innego to mu będzie bardzo ale to bardzo głupio. Ja wybrałabym ta 2 opcje, no chyba że lubisz się męczyć - bo obstawiam, ze nadal coś do niego czujesz a on to wykorzysta. Zresztą skoro mu z była nie wyszło a Ty nagle jesteś chętna to dlaczego by nie skorzystać?

Łojej Jak Ci się gościu podoba to z nim idź i pobaw się. Ta pseudozemsta więcej Ci zaszkodzi niż jemu.

Gość żenada do potęgi

Ale to się równa końcowi znajomości... Kurcze, on jest taki miły... On umie zbajerować... Nie dać się mu?

jezu... a za chwile będziesz tu pisać jaka byłaś głupia, bo się dałaś a on od początku myślał tylko o jednym... skoro zostawił Cię dla byłej tzn że byłaś dla niego nikim, tzn że ona była LEPSZA Od Ciebie ale pewnie kopnęła go w dupie wiec on wrócił do Ciebie - lepsze to niż nic... No i co z tego, że jest miły? tylu miłych, porządnych facetów chodzi po tym świecie a Ty się uczepiłaś tego jak jakaś desperatka... a idź z nim na ten bal tylko potem nie jęcz, że facet od początku chciał Cię wykorzystać i byłaś tylko nic nie znaczącą chwilą.

Gość cosmogirl
ja mialam taka sama sytuacje i poszlam z kims innym ;) a tamtemu bylo smutno strasznie :D pozniej i tak zaczelismy sie znow spotykac i jestesmy juz rok ponownie para od tego zdazenia ;) dostal poprostu nauczke bylo mu przykro ale stawal na glowie zeby sie przypodobac mi i zebym z nim sie umawiala a nie z kolega ktory byl ze mna na balu

Oj macie racje dziewczyny, macie rację. Tak, dam mu nauczkę! :D

Gość Tobie potrzebna jest nauczka
bo głupia jesteś okropnie :-p

a nie bierzesz pod uwage takiej mozliwosci,ze zgodzil sie isc tylko po to ... zeby kogos poznac ? przeciez nie zalezy mu na Tobie... wiec dlaczego ? obys nie przekombinowala,bo jest wielce prawdopodobne,ze on bedzie swietnie sie bawil .... a Ty bedziesz miala zj*bany bal :O

czy zemsta jest słodka Jestes chora ? Czy tak masz od urodzenia ? :P \"Czy się odegrać za tamto, i napisać, że jednak idę z kimś innym (a tak naprawdę nie szłabym w ogóle, bo nie mam z kim..), czy iść się pobawić i go uwodzić.\" Ja rozumiem ze dzieciństwo rządzi sie swoimi prawami :) Ale marna zabawe sobie wybrałas !!!!

To nie jest śmieszne i czepiaj się tak słów. Płakałam przez niego wiele razy przez to, że z niewiadomych przyczyn mnie olewał. A jak mu to dziewczyny napisać?

Płakałam przez niego wiele razy przez to, że z niewiadomych przyczyn mnie olewał. a moze to z niewiadomych przyczyn był płacz ? Kobiety lubia płakać :) bo np nie dostały wieczorem esemesa :p ?

:/

o ludzie....co wy baby macie z tym mszczeniem sie? facet mimo wszystko kochał byłą.....nie zrobił chyba tego złosliwie, moze nie do konca madrze ale nie zlosliwie ....chyba ;-)

Ehh... faceci.

Gość zastanawiam się czy
debile ze stopką na pół ekranu naprawdę wierzą, że ktoś to czyta

Gość umbaumba
zemscij sie uwiedz i skrec mu kark

Gość ohohohohoho
wredne te baby o że ohohohoho