Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spanikowana ola

guzek za uchem

Polecane posty

Gość spanikowana ola

tydzien temu wyczulam twardy guzek za uchem ( twardy jak wystajaca kosc), pobiegalm do lekarza, przepisal mi antybiotyk zalecil siedziec w cieple. Powiedzial ze to stan zapalny. Guzek sie nie zmniejsza wrecz przeciwnie do tego przy stanie zapalnym zazwyczaj jest goraczka a moja temperatura ciala waha sie miedzy 34,8 - 35-5:(((( Boje sie!

Gość zamów piórnik na wymiar

Gość spanikowana ola
przykre to było:(

Gość no cóż twoja głupota
też jest przykra dla otoczenia :-(

Gość nie klam nie bawilam sie toba
widocznie jestes przeziebiona. za uchem sa wezly chlonne, przybieraja ksztat twardego malego guziczka. zalecony antybiotyk bierz, bedzie poprawa

Gość miraaaaaa
DROGA Olu!!!!! ten guzek, to na 100% węzły chłonne.Jeżeli lekarz dopasował Ci dobry antybiotyk,to jakimś czasie guzek zniknie.pozdrawiam

przy stanie zapalnym, kiedy organizm nie walczy odpowiednio z chorobą może być również osłabienie czyli niższa temperatura. Nalezy tylko pamiętac ze o ile 1-2 stopnie w góre powyżej normy jest niegroźne o tyle w dół jest to poważna sprawa. Z ta temperaturą bym się skonsultowała z lekarzem bo 34 z kawałkiem to poważna sprawa.

Gość Goskaaaa
Ja mam malutki (nie zauważalny) guzek koło ucha... . W dotyku jest jak ,,wystająca kość" Mam tak od tygodnia. Co to może być? Chciałam jeszcze dodać, że to nie za uchem...tylko tak z ,,przodu" i ie boli mnie. Proszę o jakąś odpowiedź...boję się