Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikapikaczuu

Julia-dla dziewczynki?

Polecane posty

Gość pikapikaczuu

co sądzicie dziewczyny...zawsze bardzo podobało mi sie to imię dla dziewczynek,no i spodziewam sie dziewczynki:)...mąż bardzo chce Julkę ale ja mam teraz mieszane uczucia...pomóżcie, moze jakies propozycje innych ładnych imion:) Z góry dzięki serdeczne:)

Gość baaaacaaa
imię samo w sobie piękne,ale tak ilość Julii po prostu obrzydza nawet najpiękniejsze brzmienie tego imenia.Co 3 dziewczynka to Julia,wszyscy wokół tylko Julka i Julka.Jest wiele pięknych imion,zastanówcie się jeszcze:) mnie podoba sie najbardziej: Ania,Małgosia,Alicja,Maja,Adrianna

Gość zgadzam sie w pelni z baaacaaa
Imie samo w sobie jest sliczne i tez zawsze mi sie podobalo, ale od lat trwa moda na te imie i Julii jestes OD GROOOOMA!! Mam siostrzenice Julie, ma 10 lat i u niej w klasie sa jeszcze 3 inne Julki, a w przedszklu byly 4...takze pomysl jeszcze czy to imie tak naprawde ci sie bardzo podoba.

Fakt - gdzie nie pójdziesz, tam słyszysz Julia, Julka.. Imię bardzo popularne. Ale przecież jest tak duży wybór imion... Może: -Natalia -Nadia -Paulinka -Liliana (strasznie podoba mi się skot od tego imienia Lili)

Gość pudelek pl
Ja jesli bede mila coreczke to albo Luize albo Emilie

Gość pudelek pl
Julia kojarzy mi sie z taka typowa cnotka niewydymka

Gość pikapikaczuu
no i klops...siedze i mysle...

Gość baaaacaaa
bardzo cię pudelek przepraszam,ale brzmienie imion Julia i Emilia zupełnie takie samo.:)I tak samo ci sie kojarzy?;)

Gość edytus
co prawda to prawda juli jest od groma i jeszcze troche ja tez niedlugo rodze i moj maz tez uparl sie na julcie mi podoba sie natomiast Zosia Malgosia

Gość pudelek pl
No wlasnie baco tak mi sie nie kojarzy:) to tak jak porownac bace do pizdy, zupelnie co innego:D

Gość do pudelek widac po niku co
czytujesz, bo tez tak samo sie wyrazasz prosta dziewczynko. I nikogo nie interesuje z czym ci sie kojazy, a co myslisz o tym imieniu pudelkowa wielbicielko.

Gość baaaacaaa
jeśli to imię wam bardzo sie podoba i jeśli nie przeszkadza wam ilosć Julii to przecież wasza córeczka,dajcie jej na imie tak jak wam się podoba:)

Gość pikapikaczuu
edytus...kiedy rodzisz???

Gość pudelek pl
Wcale nie przepadam az tak za pudelkami a strone czytam z niesmakiem a poza tym ty tez mnie interesujesz tyle co zeszloroczny snieg

Gość edytus
ja rodze juz za tydzien mam termin i strasznie sie denerwuje

Gość pudelek pl
Edytus wszystko bedzie ok i trzymam kciuki za Ciebie🌻

Gość edytus
dziekuje bardzo juz sie nie moge doczekac kiedy wkoncu przytule moje malenstwo:))

Gość to może teraz ja się wypowiem
oklepane, aczkolwiek ładne :)

Gość ejbisi
To jeszcze ja sie wypowiem. Moja babcia miala na imie Julia i zawsze twierdzila ze wszystkie Julie jakie znala lącznie z nią były nieszczesliwe. Mam bratanice Julie - też ciezka sprawa, szkoda gadac. Ja miałam byc Julia własnie po babci ale urodzilam sie z wadą serca częstą u dzieci, która zazwyczaj sama ustępuje. U mnie nie ustąpiła i juz mialam miec jako niemowlak operacje. Wtedy rodzice przypomnieli sobie slowa babci i zamiast Julia zarejestrowali mnie inaczej. Potem poszli na badania i nagle okazalo sie ze wada w koncu ustapila :)