Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robić.........

siedze i myśle...

Polecane posty

Gość co robić.........

Pomóżcie, niedawno na czacie poznałam faceta, dziś przysłał mi swoją fotkę i swój login na jednym z portali randkowych, facet jest super, zadbany, po zdjęciach widać, że dużo zwiedza, jest z mojego miasta, nalega na spotkanie, gdyby nie fakt, że nie jestem sama bym zaraz dzisiaj poszła,jestem w związku 3 lata, jest tak sobie, czy zaryzykować i pojśc na spotkanie???, pewnie skonczy to się sexem(choć mnie jeszcze nie widział), czy dać sobie spokoj , nie wiem co robić :( sorry za chaotyczność, ale bije się z myślami

Gość ty glupia babo
odrazu na 1 randce skonczy sie to sexem? to obrzydliwe

Gość co robić.........
przerwa miedzy palcami 90 - hmm sama nie wiem, moj zwiazek jest nudny,spotykamy się w wekendy, a nie raz co dwa tygodnie.... tak szczerze- ale ja się nie boję gwałtu, ponieważ ja mam sama na niego ochote

Gość co robić.........
mam po prostu ochotę na spotkanie i może na coś więcej, ja nawet nie oczekuje żadnego poważanego zwiazku tylko od czasu do czasu sex, gorzej jak będzie miłośc od pierweszego wejrzenia po obu stronach :P i co wtedy???

Gość kafeteryjny m...
jak się skończy seksem to dobrze się podmyj i użyj zabezpieczenia

Gość pieprzysz bez sensu
nie boisz się gwałtu....a nie boisz się że może się okazać że razem z kolegami zamkną Cię w jakimś mieszkaniu i zrobią z Tobą rzeczy na które nie masz ochoty ? na koniec umieszczą fajny filmik na youtube.... no ale ty gwałtu się nie boisz....

Gość kafeteryjny m...
są niby porywacze i gwałciciele ale to nie jedyni użytkownicy portali randkowych :D ps ten topik to zwykła prowokacja