Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ESBEK Z TECZKA

Czy w relacjach z facetami patrzysz na jego charakter czy wyglad?

Polecane posty

Gość ESBEK Z TECZKA

Na co zwracasz wieksza uwage??

Gość TULISMISIENKA
Ja na charakter.

Gość Josió Wilkupnik
Zazwyczaj patrzą najpierw na wygląd, potem na zachowanie a póżniej podchodzą do setna sprawy i patrzą na kasę. Jak wszystkie kryteria przejdziesz pozytywnie - kobieta jest twoja.

Gość jupka
charakter ważniejszy

Gość jupka
chociaż patrzę też na wiek i powyżej 10 lat róznicy odpadają, bo są za starzy jak dla mnie

Gość Psotnik
Wszystkie zwracaja uwage na charakter ale niektore sa sklonne przymykac oko na to i na tamto, z wielu wzgledow, chociazby kasa.

Gość Josió Wilkupnik
Bo kasa przesłania wszystko :) Byle tylko dostatnio żyć ! :)

Gość Psotnik
A jak przeslania to nie patrzysz na charakter tylko zaslaniasz szeroko oczy.

Gość aleeeeeeeeeeeeeeeeee
na wygląd :) To pierwsza i podstawowa sprawa - facet musi się mi podobać. Bez tego żaden charakter nawet super świetny się nie przebije. Ma mnie pociągać i koniec. A potem? To zależy. Albo myślę poważnie i zaczynam zwracać uwagę na charakter, albo ups...no ale dopóki mnie kręci to nawet charakter nie ma znaczenia. Najważniejsze jest aby z tym swoim wyglądem był miły i uczuciowy no i oczywiście odrobinę w głowie poukładane.

Gość babmahzhan
Ja patrze na wyglad, ale najwazniejszy jest charakter :) Moj chloptas kochany nie jest przystojniakiem, dosc gruby est, ale ja go kocham najmocniej i jest dla mnie wszystkim i ja go sama zagadalam bo sie taki fany wydawal i nie pomylilam sie :)

Gość deko..
wszystko musi współgrać:)

Gość vivienne leigh
rownowaga musi byc. facet nie musi byc symbolem sexu ale musi pociagac. a najseksowniejsza w facecie jest jego inteligencja... tego nie zyskasz cwiczeniam...a nad wygladem mozna popracowac ;)

vivienne leigh nad inteligencja tez mozna pracowac studia sa od tego i rozne zadanka logiczne :)

Gość a na wielkość siusiaka to
,zadna nie patrzy

Gość ujuzthagda
na bank patrza :P

Gość ujuzthagda
Tak jak my na wielkosc cycek normalka co :)

Wygląd, charakter. Charakter wygląd... Czasem piękny Apollo okazuje się być totalnym burakiem, czasem chłopak wygladający niepozornie okazuje się być czarującym facetem. Najpierw (pierwsze 5 sek chyba - wg psychologów) zwaracamy wszyscy uwagę na wizerunek zewnętrzny... a potem na całą resztę.

A ja u dziewczyn na charakter i na wyglad, ale bardziej sie charakter liczy, a a z wygladu najbardziej czaruja mnie niebieskookie blondynki :), ale jak juz mowilem charakter, inteligencja przede wszystkim i nie lubie rozchichotania zbytnego (jak mys do sera :P)

Gość ................LILIJECZKA....
a ja patrze na charakter ani wyglad ani kasa nie sa wazne. w moim facecie pokochałam własnie SERCE. nie ma kaski a wyglad...wazne ze mi sie podoba innym nie musi.i jezdzi na wózku i nawet jesli niektórzy krzywo patrza na to to ja jestem DUMNA ze mam takiego faceta jestem z niego dumna i pokazuje mu to bo go kocham i wiem ze nie zamieniłabym go na zadnego innego bo to on jest dla mnie najukochanszy poprostu NAJ...:)

Gość m.ania85
hmmm... a ja zawsze mówiłam, że TYLKO charakter się liczy... teraz już tak nie mówię ;) - charakter jest bardzo istotny, bo nie ma co, ale jak kobietę mężczyzna denerwuje i irytuje to choćby miał piękne serce nijak się nie dopasują - Facet MUSI być zadbany- ale nie musi być piękny:) I teraz tak- należy tu wspomnieć co rozumie się przez \"wygląd\". Jak dla mnie może to być mężczyzna troszkę tylko wyższy niż ja, lekko misiowaty obowiązkowo z małym brzuszkiem do którego można się przytulić :D dla innych kobiet powinien to być szczupły wysoki facet z wyrobioną klatą i bez grama tłuszczu na brzuchu... ile osób tyle gustów... - dla mnie !!!wykształcenie!!! jest bardzo istotne. Wybaczcie ale kobieta np. prawnik- psycholog nie dogada się w pełni z mężczyzną który zaledwie skończył szkołę zawodową... wiem z doświadczenia- pomimo najszczerszych chęci to nie współgra, - zaradność- mężczyzna w wieku lat 35, który wciąż mieszka z mamusią i jest od niej uzależniony finansowo nie może być wg. mnie klasyfikowany jako potencjalny dobry kandydat na męża, - tzw. facet dupa- bez własnego zdania- odpada, - co do fallusa- uważam, że nie jest istotne jakiego rozmiaru ale jaki jest zwinny w tym co robi:) jak to się mówi nie rozmiar a technika się liczy:) Pozdrawiam czytających :D