Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

222

Agent123, coś na nowy temat

Polecane posty

Co z tego artykułu wynika, drodzy państwo ? Otóż tyle że przeciętna współczesna dziewczynka chodząca do podstawówki to socjopatka, nad którą nikt nie ma władzy. Rodziców sobie tresuje, nauczycieli terroryzuje, a Policją szczególnie się nie przejmuje. Nasuwa się pytanie, kim są rodzice którzy pozwalają aby 14-letnia sucz ustawiała sobie wszystkich jak jej się podoba. Odpowiedź jej w artykule: \"Przeminął także czas rozwydrzonych gówniar stylizujących się na lolitki.\" Te byłe lolitki to właśnie matki dzisiejszych fighterek. Do tego dochodzi brak autorytetów moralnych we współczesnym polskim społeczeństwie. Nie mówię tu tzw. wielkich Polakach znanych z historii, lecz o autorytetach aktualnie obecnych i powszechnie uważanych w społeczeństwie. Media robią co mogą aby ośmieszyć Lecha Wałęsę, Donalda Tuska, Lecha Kaczyńskiego - naturalnych przywódców politycznych Rzeczpospolitej Polskiej. W ten sposób pozbawia się Polaków i Polki (w tym młode sucz) naturalnych przywódców, którym społeczeństwo mogło by się podporządkować i - co ważniejsze - naśladować, zamiast iść za \"bohaterami\" w stylu Frytka, Paris Hilton albo Wiśniewski.

Gość smells like 90
kończę z tym shitem w tym roku. Jakże się cieszę.

Gość smells like 90
Frytka, Madnaryna i Wiśniewski to przezytek. Weź może pod uwagę, że zalewa nas USA ze swoimi gwiazdami. Jakieś Lady Gagi, Hannahy Montany, Kimy Kardashiny (czy jak tam jej) itp badziewie.

Lady GaGę to ja sam lubię, ale jestem już na tyle dojrzały że nie naśladuję bohaterów pop-kultury (która zalicza się do tzw. niskiej kultury masowej). W przeciwieństwie do nastolatek. Nie tak dawno na stronach internetowych gruchnęła wieść że Britney Spears straciła dziewictwo w wieku 14 lat, a że Britney Spears jest idolką wielu młodych dziewczyn to skutków łatwo się domyśleć...

Gość smells like 90
Uuuu....to masz u mnie minusa jak skur...:P Gaga ma obwisle cyce. Znam 5 letnią dziewczynkę, która zachowuje się jak zblazowana 15 latka. Jest fanką 'hajskul miuzikal' i montany - to wszystko wyjaśnia.

A teraz najciekawsze zagadnienie: Jakimi kobietami będą te dziewczynki za kilka lat ? One wyrosną na prawdziwe potwory, do których sam Wiedźmin bałby się podejść.

Gość smells like 90
z małych dziewczynek poprzez małe dziwki do dużych kurew. A oprócz gagi czegoś słuchasz?:P

Nawet już teraz, na tym forum coraz częściej dochodzi do starć w różnych tematach między - jak ja to określam - wojującym feminizmem a wojującym maskulinizmem. Coraz częściej - mówiąc wprost - nasi użytkownicy wykazują ogólną niechęć, brak szacunku a nawet nienawiść to osób płci przeciwnej. To strukturalnie najgłębsza patologia społeczna z jaką się w życiu spotkałem.

Jeżeli mam ochotę posłuchać muzyki, to właściwie słucham wszystkiego co w danym czasie leci w radiu.

Gość janek wiśnkiewski padł
a ja Ci powiem, że nie zgadzam się z tym, że wyrosną na potwory. wiem z własnych doświadczeń, że wszystkie takie zbuntowane panienki w przyszłości są nikim - prócz szału dyskotek niewiele mają do rządzenia światem, zwłaszcza bez wykształcenia, którym w młodości tak gardziły. z głośnych królewien stają się nagle cichymi, zwykłymi, szarymi panienkami. to ci, którzy za młodu byli spokojni i nie wychylali się, dbając o swoją naukę - stają się nagle kimś ważnym i CENIONYM. głośne królewny o byciu cenionym mogą już tylko pomarzyć, ich pięciominutowe show minęło. to moje zdanie, moje obserwacje - każdy ma prawo do własnych, więc uszanujcie to.

@ janek wisniewski padł Oby, oby. Niestety jest jeszcze okres szkolny, który ci cisi i spokojni musza przetrwac w otoczeniu takich własnie egzemplarzy. Już agresja wśród samych chłopaków jest nie bardzo, jakby jeszcze laski zaczęły się \"pizgac\" i \"napierdalac\" (jak ostatnio czytałem o ustawkach, albo o lasce co jej 3 policjantów nie mogło dac rady) to nie widze innego wyjscia tylko wiac ze szkoły i kuć samemu z podreczników w chacie. @Agent123 O wyższej podatnosci, desperacji i msciwosci umysłów żeńskich wie nawet Mossad - w razie porwań zakładników ich taktyka operacyjna zakłada w sytuacjach podbramkowych zlikwidowanie najpierw kobiet :classic_cool:... Bo facet-porywacz się zawaha, bo jeszcze pomysli ułamek sekundy, zanim cos wywinie. A kobieta już idzie \"na ślepo\". ;) Akurat nt przywódców Polski i ich (auto)osmieszaniu mam lekko inne zdanie, ale to nie nalezy do sprawy. Fakt, ze w tym kraju nie ma zadnych autorytetów, ale to wina samych ludzi. W koncu to ludzie tworzą ten (i każdy inny) kraj i wybieraja teych a nie innych ludzi. Nie ma czegos takiego, że polityk sie zbłaźni, i odejdzie w nicosc. Tu tkwi dalej, i jeszcze sie głupio usmiecha. I znajdą się kretyni, którzy znów go wybiorą. Pamietam, jak w Szwecji, chyba z 3 lata temu 2 panie minister złozyły dymisję - jednej udowodniono że przez chyba rok zatrudniała nielegalnie imigrantkę, pomoc domową, druga \"źle\" wypełniła PIT. U nas obrzucają się gnojem, kompromituja zawodowo i ciagle (wszyscy) i ciagle ich widzę na mównicy.

Ciekawy topki. Mam nadzieję, że się rozwinie. Zgadzam się z Agentem w kwestii braku autorytetów. Uważam, że to właśnie rodzice takimi atorytetami być powinni! Tak tylko się zastanawiam - wszystkiego na TV zwalić nie można. Moim zdaniem to pozostawienie dzieci samym sobie oraz bezstresowe wychywanie jest winne...tak myślę... Ale Agencie nasi \"naturalni przywódcy\" nie mają się czym pochwalić jeśli chodzi o moralność czy sposób bycia. Media nie musza specjalnie się tu starać aby ich ośmieszać bo sami to skutecznie robią... ---->\"janek wiśniewski padł\" Oby Twoje słowa okazały się prorocze...