Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silvia20

Boję się

Polecane posty

Proszę Was o pomoc!!! Wiem,że może się Wam to wydać durne,błahe i śmieszne,ale... Mam cudownego mężczyznę,kocham Go nad życie jednak panicznie boję się,że mnie zdradzi...Byłam już kiedyś w długim związku ( 9 lat) i też zakończył się zdradą.Wiem,że nie mogę mierzyć wszystkich facetów jedną miarką ale boję się-nic na to nie poradzę.Nawet dziś dzwonił,że wróci z pracy trochę później.Nie mam czego się bać,wiem to ale w głowie mam różne filmy.Nie chcę znowu cierpieć!!!Czy ludzie tacy jak ja powinni być sami dla dobra siebie i innych???Jak pozbyć się chorych myśli???Proszę,pomóżcie mi.I nie wrzucajcie mi,ja naprawdę potrzebuję rady.Z góry dziękuję.

Masz po prostu poważny uraz psychiczny z przeszłości, po poprzednim nieudanym związku. Zalecam ci zapisać się na psychoterapię. Lepsze to niż żebyś miała popaść w obsesję. Przepraszam że "nie słodzę", ale tak będzie dla ciebie lepiej.

dziękuję za odpowiedź.Nie jest ze mną chyba aż tak źle :) ale lęk pozostaje.Przykro mi tylko,że odbija się to na moim mężczyźnie...Raz jeszcze dziękuję.

dziękuję za odpowiedź.Nie jest ze mną chyba aż tak źle :) ale lęk pozostaje.Przykro mi tylko,że odbija się to na moim mężczyźnie...Raz jeszcze dziękuję.