Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jola93sb

opoznienie okresu

Polecane posty

Gość Jola93sb

jakies 4 tygodnie temu razem z chlopakiem robilismy rozne dziwne rzeczy np on smeral mnie swoim penisem po mojej pochwie .. ja bylam calkowicie sucha tak jak on .. dodatkowo baaaardzo sie stresuje bo lada dzien bede przystepowac do testu gimnazjalnego na ktorym baaardzo mi zalezy ... czy stres moze byc przyczyna opoznienia okresu czy raczej glupie zabawy ( co jest bardziej prawdopodobne)... sam okres spozni mi sie jakies 4 dni aale wszystkie objawy ktore zawsze mam wystepuja... prosze o pomoc... !

Gość taka sobie Madzialenka
heh... dziecko wybij sobie z głowy miłosne pieszczoty i weź się za naukę!!!! Skoro w Ciebie nie wpłynął to gwarantuję że to niejestciąża-

Gość Pustostan Pustych Słów
przykro mi, odpusc sobie egzamin i zacznij studiowac podrecznik DLA MLODYCH MATEK powodzenia

Gość Wiek mojej siostry
nom ona tez jutro pisze egzamini i tez sie jej spoznia okres ale juz pol roku, ginus na to ze to definitywnie stres, wiec napisz spokojnie a pozniej sie martw ewentualnie

Gość k5
oczywiście, że jesteś w ciąży, słyszałam o przypadku, kiedy dziewczyna wpadła od namiętnego pocałunku

Gość K5 bo witropylna była
debile