Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tereeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Boje sie ze ze mna zerwie jezeli powiem mu prawde o moich przygodach

Polecane posty

Powinnam byc z nimn szczera?

Gość polinka21
napisz cos wiecej.. to cos powaznego? ile jestes z nim? i co takiego wyprawialas przed tym zwiazkiem?

Gość pan brzydki
było wiecej niz 5?

Ok. Nowiec jestem z nim 1 rok. Przedtem mialam wakacyjne przygody- w sumie to czterech facetow ale jeden z nich byl czarny. On jest ostrym rasista i boje sie ze moze mi cos zrobic jak mu powiem. Ja mam 19 lat a on 26

Gość kizia mizia84
powinnaś być szczera, ale pamietaj.. nie musisz:) jasne, że nie mów;)

Gość polinka21
ja tez bym raczej nie powiedziala. po co ma sie chlopak zbednie denerwowac? poza tym to przeszlosc :) dopoki nie spyta nic mu nie mow, zwlaszcza o tym jednym partnerze

Gość pan brzydki
tak, może ci kupic bilet do afryki, i dopilnowac zebys weszła do samolotu :classic_cool: sam bym tak zrobił :classic_cool: poza wszystkim przebadaj się moze, co? :O

No sory ale moze bez takich tekstow! Kavin (tak sie nazywa) potrafil naprawde zaspokoic kobiete

Rasistą?A spieprzaj Ty od niego jak najdalej,co za frajer :|

Gość pan brzydki
pytanie: miałem 4 partnerki, jedna była azjatką z Wietnamu. Z obecna jestem już rok, zaczyna miec chęc na seks, nie wiem, czy mam jej powiedziec o swojej przeszłości, jak sądzicie? słucham szanowne panie :classic_cool:🖐️

Gość polinka21
pan brzydki: jesli nie pyta, po co samemu mowic? nie chce wiedziec o przeszlosci mojego faceta, kiedys sam chcial mi powiedziec- powiedzialam, ze mnie nie interesuje- tak jest dobrze :)

Gość pan brzydki
a jezeli on zapyta autorke tematu i moja mnie zapyta? :classic_cool:

Gość polinka21
Oczywiscie, ze bylabym szczera. Mysle, ze skoro jestescie ze soba tak dlugi czas i sie kochacie powinna zrozumiec. Jeśli nie to jest dziwna :)

Gość pan brzydki
"Coco De Mer o mama africa nie mów." "kizia mizia84 (...) jasne, że nie mów" "szczera dziewczyna (szczeradziewczyna@op.pl) nie mów (...)" więc o czym te panie mówią? /ciebie też zauwazyłem, nie że nie :classic_cool:/

Gość polinka21
jesli sam nie spyta- nie powiedzialabym, jesli by go to interesowalo bylabym szczera, proste. :)

Gość pan brzydki
ok, aczkolwiek powyższe panie nie poczyniły takiej uwagi dorzucę tylko ze w niektórych rejonach afryki odsetek murzynów AIDSowców siega 60-80%, wiec docielkiwosc faceta nie byłaby tu objawem rasizmu, a po prostu dbaniem o własny tyłek. a przeciez autorce zależy chyba na zdrowiu partnera (którego zakładam, kocha? :classic_cool:)

Gość ksiadzProboszcz
osz nazarecie przenajswietrzy tosz ty juz z pizzzdy zes wiadro zrobila i teraz za kare bedzie ci sie z niej ulewac, pomysl o pracy w agencji bo masz zadatki

Gość ksiadzProboszcz
a tak na marginesie to ten murzyn to ten slynny co w telewizji go pokazywali co swiadomie podarowywal kobietom adidasy :D KinderGirl , kobieta z niespodzianka hehehe no ale coz alleluja i do przodu :D