Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bede szczera_

Spodobal mi sie instruktor jazdy

Polecane posty

Gość Bede szczera_

i co tu zrobic? Dodam ze nie jest to ten z ktrorym jezdze:/ Oczywiscie wiem rozwiazanie jest proste zapisac sie do tamtego, ale nie chce bo jestem "za tepa" i wstyd mi bedzie. Widze jak tez na mnie patrzy i dziwnym trafem zawsze wpadam na niego w osrodku. I to jest caly tragizm sytuacji... on przeciez nie moze sie ze mna umowic no bo jak chyba jakby byl glupi i chcial prace stracic, a ja jestem za niesmiala zeby mu cokolwiek zaproponowac:(

Gość Pustostan Pustych Słów
okaz mu obojetnosc jak wkoncu zechce sie umowic to powiedz spokojnym tonem ze umowilas sie z przyjaciomi juz na piwko napewno nie da poznac po sobie ze cos nie gra, powie ok ble ble ble a tak w srodku to go zazdrosc zezre i zobaczysz ze za pare dni bedzie znowu z jezorem na wierzchu za toba latal-zawsze sie sprawdza

Gość sdfdsf
czy to jest wasza rada na wszystko okaz mu obojetnosc co pitolenie nie wiem gdzie tak to dziala ale jak dla mnie jest to totalnie bez sensu...

Gość ka jo je
ja tez sie zgadzam ze to bez sensu, ja bym odrazu pomyslala na jego miejscu, ze dziewczyna mnie zwyczajnie olewa... Ogolnie gierki sa ble

Gość Pustostan Pustych Słów
Ale faceci to łowcy lubią łowić, może przyniesie jej w pysku jakiegoś zająca, albo chociaż mysz. O tyle łątwo że koty jedzą karmę więc myszy łatwo złowić.

Idiotyczne debilne gierki sa ble, ale mistrzowskie gierki to inteligentne gierki jesli wiecie co mam na mysli :)

Gość Bede szczera_
A co masz na mysli

Inteligentne gierki to manipulacja druga osoba w sposob taki by nie domyslila sie w jaki sposob jest manipulowana polece Ci ksiazke Pani Glorii Beck "Zakazana Retoryka"

Gość PustostanPustychSłów
Moze i mistrzowskie, problem w tym ze to jest CZAROWANIE! A jak wiecie czary koncza sie... no w Pokemonach tego nie uraczycie to fakt.

Gość Bede szczera_
Dzieki, chetnie przeczytam, tylko problem w tym ze ja za bardzo nie umie grac w takie gierki;/

Wlasnie manipulacja zostala okreslona przez Bandlera jako pewnego rodzaju magia magia oddzialywania. Nie zdajesz sobie sprawy ile manipulacji laduje w Ciebie dyktatura mass mediow, a jesli chodzi o uwodzenie te techniki sa skuteczne wiem to ;)

Bede szczera_ Dzieki, chetnie przeczytam, tylko problem w tym ze ja za bardzo nie umie grac w takie gierki;/ Ale ja Ci nie podalem tej ksiaki bys sie bawila czyimis uczuciami czyli bys rozpoczynala te gierki tylko zebys sie bronic umiala przed technikami manipulacji.

Bo to jest MAGIA, ALCHEMIA w zasadzie oraz jeszcze wiele innych tak zwanych praktyk, a glupkow ludzi sie jakimis Harry Poterami z ktorych i tak niczgo nie rozuieja ;)

Pustostan, manipulacja opiera sie na glupocie ludzkij dlatego ja staram sie tlumacyc ludziom co jest w niej niebezpieczne, a literature podaje po to by ludzie sami sie zainteresowali i ze swoim sumieniem skonfrontowali czy ich zwiazek ma sie opierac juz od samego poczatku na klamstwie.

nie ma sprawy jak lubisz to rób

Gość Bede szczera_
Dla jasnoscie ja nie pisalam tych ostatnich postow wczoraj, ktos sie podszyl, od caly urok cafe

Gość sloneczko wschodzi
Nigdy nie zrobiłabym komuś loda. A zwłaszcza instruktorowi jazdy. Dbam o swoją reputację ,natomiast nie miałabym nic przeciwko by przeorał mnie analnie na masce samochodu.