Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marselankaa

mam żółte zęby

Polecane posty

witam, czu któraś z dziewczyn wybielała zęby produktami z allegro?czy to bezpieczne?moze mozecie mi polecić jakiś produkt, bo jest ich naprawdę duzo:-)czy wybielanie plazmowe jest dobre?

Gość aguuunieczek
Może Biała perła...

w gabinecie stomatologicznym jest o wiele odrożej.w internecie mozna znaleść pasty w cenach, które wachają się miedzy 20 a 50 zl.Jedynym problemem jest to że trochę boję sie zaryzykować.Może któraś z dziewczyn korzystała juz z takiego produktu przed swoim ślubem???

Gość anusiek
białej perły nie polecam~! jest niewygodna w uzyciu i jak ktos ma natrualnie zolte zeby to ona nic nie zmieni. Szkoda kasy! Lepiej odwiedz dentyste, usun kamien i osad i ciesz sie z tego co masz :) Co najwyzej pasty wybielajace stosuj, troche pomoga. Ale te srodki z allegro daruj sobie. Taka jest moja rada :)

Gość advancee
Mój stomatolog, który jest fachowcem w dziedzinie wybielania i leczniea kanałowego zębów oraz ekstrakcji, stanowczo mi odradzil wybielać zęby. Powodem jest ich radykalne osłabienie,a co za tym idzie- psucie się. Nie pomoże wzmożona pielęgnacja- zęby lecą jeden po drugim. Także zastanów się, czy warto to robić.

Gość dfgfcghjvbh
mi pomogła pasta sensodyne whit. niby na opakowaniu napisane, że po 10 dniach widać efekty, a ja je zauważyłam już po 6 dniach :) używam tej pasty już miesiąc, rano i wieczorem, i zęby mam bielutkie jak śnieg :)

No cóż... Też za trzy miesiące mam wesele i wybielam zęby...białą perłą... Zrobiłam zdjęcie przed wybielaniem i tydzień po i widać ewidentną różnicę... Chłopak myślała, bo przez przypadek zobaczył w komputerze, że sobie w photoshopie wybieliłam:P Na razie żeby mi nie wylatują:-)

Gość upupupupuououoou

Gość tez mialam zolte zeby
wybielilam je w gabinecie, wcale nie sa oslabione. Owszem, w przeciagu 24 najblizszych godzin moga troche boles i sa bardziej wrazliwe, ale teraz nie wstydze sie usmiechac:)

Gość eciopecio
biala perla nie dziala na naturalnie zoltych zebach, sprawdzilam na sobie, nie usunelo mi to kamienia ani nalotu ani nie wybielilo, sama forma wybielania niefajna...

Gość kasiastrzyglo
polecam crrest supreme paski wybileajace na allegro, naprawde dzialaja