Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XxxRozyczkaXxx

On juz tego niechce....

Polecane posty

Gość XxxRozyczkaXxx

Hej Jestesmy razem juz od 2lat i takrze wspolrzyjemy razem od dluszego czasu...on nagle zaczol bardzo duzo cwiczyc i chodzic na silownie, przybierac miesni, i brac do tego jakies wspomagacze....ostatnio mi oznajmnil ze niechce sie zemna kochac bo...w sumie nie powiedzial powodu...i od tamtego czasu nie uprawiamy sexu a jak juz to na 5min i z jego twarzy juz tylko widze jakby mowil " chce juz skaczyc" wczesniej na maxa czerpal z tego przyjemnosc... ma ktos jakies rady albo opinie na ten temat...jak ma ktos dokluczac niemadrymi kometarzami to niech sie nie fatyguje i nie odpisuje...czekam na rady

Gość Pustostan Pustych Słów
Znudzilo mu sie, teraz ma nowa milosc. Pamietaj kotku ze STERYDY to nie mleczko, sterydy wplywaja na mozgownice i moga zrobic z faceta pedala rowniez.

Gość ojejejejej
wspóżyjemy !!!!!! ludzie , może lepiej ze słownikiem piszcie

Gość wykorzystaj
ten czas na nauke ortografii :O sorry, ale jak ktos pisze ,,takrze wspolrzyjemy" to jest pierwsza rada jaka mi przychodzi do glowy...

Gość XxxRozyczkaXxx
ja mu raczej ufam co do tej nowejj milosci i wiem ze raczej on by tego nie zrobil wczesniej by mi powiedzial lub zerwal...a naprawde od sterydow mozna zmienic orientacjie?? i czy moze ktos ma rady jak powinnam to zmienic zeby on znowu chcial...???

mi się wydaje że albo te sterydy mu na głowe padły albo rzeczywiscie mógł znalesc inna kobiete ale moim zdaniem powienien o tym z tobą porozmawiac.. nie wiem jakie macie miedzy soba relacje ale jesli bylo okej a nagle on stanowczo mowi nie bez powodu to cos chyba jest nie tak, porozmawiaj z nim szczerze.

Gość XxxRozyczkaXxx
pomyslalam ze przez jakis czas moge sie jakby odsuna przeztac calowac dotyk i te sprawy...bo w tych zeczach on tez juz sie odsunal...nieraz nawet jest momet ze czuje sie z nim jakbys byli przyjaciolmi a nie para i to boli bo ja go bardzo kocham...realcjie mamy bardzo dobre przynajmniej mi sie tak wydaje...

mozliwe jest tez to ze moze Twoj partner mysli ze to Ty bedziesz ciagle mu pokazywac jak mocno Tobie na nim zalezy trudno mi powiedziec bo go nie znam, ale na prawde proponuje szczera rozmowe mysle ze powinno pomoc.. kiedys moj facet tez przestal okazywac uczucia do mnie mialam troche glupi pomysl ale zaczelam z nim rozmawiac ze nie jestem pewna swoich uczuc bo chcialam sprawdzic jego reakcje.. ale wteyd tak jakby on sie obudzil bo moze poczul ze moze mnie stracic i od tamtej pory miedzy nami jest wszystko wporzadku :)

Gość XxxRozyczkaXxx
widzisz ona ma cos takiego, ze jak wydzi zagrozenie czy cos to sie wycofuje i obraza i mnie wtedy odrzuca przynajmniej ja to tak odbieram, a tak ma chwile ze jest kochany uczuciowy, ale po szybkim czasie to zanika bo mowi ze do mnie ile moza sie przytulac czy calowac, prawda ze ja tez jestem uczuciowa osoba nawet bardzo, ale tego nie mozna zmienic chodz i tak juz duzo z tego chamuje, przestalismy uprawiac sex, pozniej znudzilo mu sie przytulanie i to w szystko w ten sam tydzien. nie powiedzialam jednego ze spotykamy sie na weekendy bo mamy kawalek drogi do siebie a teraz spedzilismy ze soba caly tydzien i on mi mowi cos takiego i ze jak dlugo moza sie tak piescic...to akorat boli i to nawet bardzo, ale chcem to zmienic ze jak bede sie z nim calowac to ze z nim moim chlopakiem a nie ze znajomym bo teraz mialam takie uczucie... tak napewno z nim o tym porazmawiam dzieki za rade :D

no porozmawiaj i daj znac jak juz bedziesz cos wiedziala :) trzymam kciuki zeby się wam wszystko poukładało.. bo wiem co to znaczy cierpiec.. nic fajnego.. dobranoc :)

Gość XxxRozyczkaXxx
no dzieki brunetka6 i napewno odpisze i czekam tez na inne opinie i porady..;)

Gość frufru
aaaargh po pierwsze - do nauki nie do współżycia. ortografia tak fatalna, że nie pozwala się przejąć treścią. po drugie - sterydy nie zmieniają orientacji seksualnej, ale mogę powodować m.in. czasową impotencję, która z czasem może się utrwalić. jak Twój facet chce do końca życia już "nie móc" to niech sobie dalej bierze. bedzie jednego kretyna mniej.

sterydy wplywaja na mozgownice i moga zrobic z faceta pedala rowniez. a to ciekawe spostrzeenie :D mogł bym prosic o dokładne wyjasnienie ja po sterydach mozna zostac pedałem ? :P