Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darus28121988

czy mie kiedys ktos pokocha

Polecane posty

nie sadze poniewaz jestem brzydki mam blizne na twarzy nie mam szans u zadnej dziewczyny czuja do mnie wstret i obrzydzenie na widok mojej twarzy jestem mily ale to i tak nie ma znaczenia dziewczyny podobno nie patrza na wyglad nie prawda patrza i to bardzo nie mam przyjaciul kolegów kolezanek jak jestem brzydki to kto mam mie lubiec a o milosci moge sobie pomarzyc

Gość PustostanPustychSłów
naucz sie przelamywac, przestan o tym myslec tylko idz na calosc, znajda sie dziewczyny ktore beda chcialy pogadac a z czasem ie przekonaja jezeli bedziesz szczer y i uczciwy. Nie lam sie tylko do dziela,

Gość ka jo je
och kiedys bylam w Pelplinie bodajze... oprowadzal nas taki mlody ksiadz, tez mial blizne na twarzy, jakies 5cm moze ciut wiecej, ale byl i tak bardzo przystojny i bardzo mily i gdyby nie byl ksiedzem pewnie by mi ta blizna nie przeszkadzala :D

Urada bywa ulotna. Jestem przekonana, że fajny z Ciebie facet i znajdziesz kogoś kto Cię pokocha ale musisz znać swoją wartość. Kobiety nie lubią niepewnych facetów. Dla mnie nie liczy się wygląd i nigdy nie marzyłam o jakimś super przystojniaku ale o kimś kto będzie mnie rozumiał. :) Trochę wiary i więcej optymizmu :)

Gość zajrzyj do slownika koleś
boże jak ty piszesz

czy ja wiem staram się żyć normalnie ale zawsze jestem spychany na boczny tor dziewczyny sobie żartują że mówi że mię kocha ale tak naprawdę to żart i ja wiem o tym bardzo dobrze nie jestem naiwny nie wierze w to że można mię pokochać

Znam 2 osoby z bliznami na twarzy 1. to śliczna dziewczyna z blizną po wypadku (skroń i część policzka) do tego źle zszyta rana i widać miejsce po szwach a mimo to jest wiecznie uśmiechnięta i szczęśliwa i nadal ładna 2. to mój były - miał, przepraszam ma bliznę na czole, która tylko dodawała mu męskości i nie rozstaliśmy się przez bliznę, tylko dlatego że starciłam do niego zaufanie A Ty w którym miejscu na twarzy masz bliznę?

3cm? myślałam, że mówisz o zniekształceniu twarzy przecież to malutka "ozdóbka". Faceta naprawdę nie szpecą blizny. Mój były to miał dopiero szramę na pół czoła. Uwierz w siebie i rozejrzyj sie, bo może jakaś sympatyczna dziewczyna kręci się gdzieś w pobliżu. :) Więcej wiary, na pewno jest wszystko ok. Daje gwarancję, 3cm, to nic

Gość ofermm a
jak sie nie podobasz to przyzwyczaj sie do samotnosci. blizna nie ma tu nic do rzeczy.

Gość blizna jest jak klejnot

Gość zupapomidorowa
Mmmmm, facet z blizną.... Ja tam na takich lecę :)

Gość
Rozpowiadaj, że to blizna po walce z niedźwiedziem. Zobaczysz jakie będą efekty.

Gość fiotelowa
Nie łam się... Dziewczyna która powiedziałaby ci że nie pokocha Cię dlatego że masz blizne na twarzy byłaby najbardziej tępa i niewartą miłości osobą na świecie. Miłosc to dwa serca bijące w jednym rytmie a nie piękno pobudzające jedynie pożądanie a nie uczucia wyższe! Słuchaj ja mam na ustach bliznę bo ugryzieniu psa, górna warge mam dużo krótsza... Ale ja nie zwracam na to uwagi więc inni też nie. Skup się na swoich mocnych stronach. Może masz ładne oczy albo silne ręce? Ja uwielbiam męskie dłonie i to nie tylko te dopieszczone:) A jesli ta blizna jest twoim kompleksem pora coś z tym zrobic, nie da rady całkiem sie jej pozbyć ale np. sprawić aby była mniej wyraźna. Polecam maść z wyciągiem ze śluzu slimaka... świetnie wpływa na regenerację wygładza zmarszczki oraz nawet głebokie blizny pooperacyjne! Głowa do góry.

Gość Jafar
Ziomek trzymam z tobą! 3 cm?? Phi! Jakbyś Mnie zobaczył to byś ze strachu w gacie narobił! Ja po wypadku rowerowym mam coś 15 cm blizn łącznie! No i wszystkie widoczne! Nie wiem jak to wpływa na dziewczyny bo póki co tylko jednej się pytałem (odmowa rzecz jasna) ale weź nie rób tragedii ze swojej \"zmarszczki\" ;pp A jak ktoś się z ciebie śmieje to go w pysk i spokuj :) Pozdrawiam! PS:A dla Mnie jakie rady ;pp

Gość Radeks
ja mam na czole 3 cm :) i bardziej mi przeszkadzaja guzy, fajnie na zdjeciach wychodze :) jak bylem maly to mialem wypadek i se rozwalilem czolo, a za jakies 8 lat wywalilem sie na loddzie i mam po drugiej stronie guz

Gość Natapczanie
Może maucz sie pisać poprawnie?

Ja mam łącznie 5cm blizn n twarzy (pod okiem , na policzku ). I ludzie jak mnie widzą to schodzą mi z drogi.... Może dla niektórych blizny wydają się fajne , ale ciekawe czy chcieli by aby ktoś na starcie sobie myślał ale pojeb idzie , albo pewnie jest na warunkowym... Tak naprawdę jestem całkiem normalny i spokojny ... A co do opinii dziewczyn na necie to na jednym forum wszystkie piszą że szramy na mordzie są wow!!! , sexi , kul a na innym że szpecą. W realu żadna laska się mnie nawet nie spytała co mi się stało.. Nie wiem czy to dlatego że nie zwracały na to uwagi , czy dlatego że bały się że im przy**bie . A te całe maści i kremy to są gówno warte.

Ja mam łącznie 5cm blizn n twarzy (pod okiem , na policzku ). I ludzie jak mnie widzą to schodzą mi z drogi.... Może dla niektórych blizny wydają się fajne , ale ciekawe czy chcieli by aby ktoś na starcie sobie myślał ale pojeb idzie , albo pewnie jest na warunkowym... Tak naprawdę jestem całkiem normalny i spokojny ... A co do opinii dziewczyn na necie to na jednym forum wszystkie piszą że szramy na mordzie są wow!!! , sexi , kul a na innym że szpecą. W realu żadna laska się mnie nawet nie spytała co mi się stało.. Nie wiem czy to dlatego że nie zwracały na to uwagi , czy dlatego że bały się że im przy**bie . A te całe maści i kremy to są gówno warte.

Blizna na twarzy to "Pikuś" gorsza jest ten "krwawiący ubytek" w twojej głowie (sercu) który nie pozwala ci optymistyczniej patrzeć na świat i powoduje że defektem kosmetycznym tłumaczysz wszelkie niepowodzenia a wręcz uniemożliwia ci wykonywanie nawet najmniejszych prób w zainteresowaniu się jakąś fajną dzierlatką. I nie staraj się tlumaczyc sobie jak ciebie widza inni bo tymi innymi nie jesteś. A dziewczyny oczekują zainteresowania, także z Twej strony. I jestem pewien to czego mówię bo różne pary, w rożnych konfiguracjach widuję i wygląd, status społeczny czy też charakter jakiekolwiek by nie były nie są przeszkoda nie do przeskoczenia.

Gość koiedyyś to odległy czas
Ciekawe czy autro kogoś poznał :(

Jak bym sie tak do końca nie podobał to byłbym prawiczkiem jak ty.... Niektóre dziewczyny lecą na jak to ktoś wyżej napisał "image ala bandzior".

Gość deskka do prasowania
leca na typa bandzior? chyba tylko blachary.

kto tu powiedział że bandzior? Jak ktoś ma szrame na ryju to bandzior odrazu... Bliznę można mieć z tysiąca innych powodów niż uliczna walka. Żyjesz więc licz się z tym że życie zostawia na tobie ślady.

A to "ala bandzior" to był cytat. Bo media robią ludziom pranie muskuf ... Ma blizne to taki zawadiaka z niego musi być jak tony ze scarface. A farbowany , wymuskany cieć , co chodzi do kosmetyczki i smaruje się samoopalaczem to niezłe ciacho jest.... Według ciebie na realnych tylko blachary lecą ? Mi u innych nigdy blizny nie przeszkadzały (nawet kiedy sam ich nie miałem) nawet u kobiet (znam nawet taką co blizna jej uroku dodaje). A wy wszyscy co sądzicie że chłopak z blizną to bandzior , uważajcie żeby wam się coś w te wasze słodkie buzie nie stało , bo w tedy to chyba tylko lina wam zostanie.

Gość ogur
Ja mam tam blizne na czole po wypadku na motorze rozcięte od środka czołą po łuk brwiowy ,waże koło 100 kilo cwiczyłem sporo prze wypadkiem jescze do tego chdze w dresach ale nie mam tego we krwi poprostu lubie taki ubiór , ludzie sie mnie niby boją dziewczyny na imprezach uciekają ale mam sporo znajomych zawsze mozna sie napiwko ustawićna imreze na wakacje ... oni sie poprzyzwyczajali i ja też ktośobcy a oc cie to ...