Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KeSkEsE

Czyżby?

Polecane posty

Witam mam dziwne pytanie, może któraś z Pań spotkała się z czymś takim. W pierwszym dniu miesiączki (regularny cykl) podczas słabego krwawienia kochałam się ze swoim mężczyzną i skończył we mnie. Niespodziewanie z dnia na dzień powoli zaczęło ustępować mi krwawienie co nigdy wcześniej się nie zdarzało bo miałam intensywny 7 dniowy okres . Czy to możliwe żeby było to wynikiem zapłodnienia? wiem, że to wcześnie i w ogóle moje pytanie zakrawa na średniowiecze ale proszę- uspokójcie mnie!

rozumiem, że bierzesz tabsy skoro "skończył w tobie"? Czy planujecie dziecko w krwawe dni? Ja to dopiero jestem średniowieczna baba- sex z finałem w środku=ciąża.

Nie biorę tabletek i nie planujemy dziecka..poniosło nas, w końcu ponoć w tym czasie kobieta jest niepłodna a raczej występuje bardzo małe prawdopodobieństwo zajścia w ciąże, ja tylko potrzebuje wiedzieć czy moje symptomy na coś wskazują?

za wczesnie zeby cokolwiek powiedziec, to czy sa to dni plodne czy nie zalezy od tego jak długi masz cykl szanse na ciaze sa zawsze, raz mniejsze raz wieksze