Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słoneczko to Ja

totalna-kontrola-internetu

Polecane posty

Gość UE jest coraz bardziej
jest jak ZSRR jak ChRL i nie wiem co jeszcze :( a to nie tak miało być ja wam mówię REWOLUCJA jest potrzebna 😠

Gość Słoneczko to Ja
Zniknęłam na chwilkę ,bo mnie pochłonęły komentarze internautów na ten temat. Mam nadzieję,że to im w tym Parlamencie Europejskim nie przejdzie, tak samo jak nie wyszło odcinanie abonentów od sieci za ściąganie plików! Kurcze ale gdyby to weszło na fakcie to było by bolesne uświadomienie sobie,że garstka ludzi na stołkach może z nami zrobić co im się zywnie podoba! Świat według Orwella! Tylko Wielkich Braci będzie wiecej! Ja cię! nIe mogę!

Gość zróbmy drugą
Wiosnę Ludów :)

Gość Słoneczko to Ja
Ino jak??? Co My Maluczcy Możemy?:-D

Słoneczko to Ja ---> obawiam się, że jednak przejdzie. Traktatu Lizbońskiego też nie odpuścili i Irlandczycy będą głosować prawdopodobnie do skutku, aż większość zagłosuje ZA, bo inna opcja oczywiście jest niepoprawna :D heheeee

Gość wyjdźmy na ulicę
nie płaćmy podatków, nie kupujmy z fabryk ktore robia na masową skale...

Gość o kurczę
już siedze na walizkach i za tydzień wyjebuję do jeszcze wolnego USA

Gość by żyło się lepiejjjjj
dbamy o wasze bezpieczeństwo ;) :classic_cool:

Gość Słoneczko to Ja
Wielbiciel, Ja się obawiam ,że 7 czerwca nic nie zmieni...Prawda jest brutalna. Wg prognoz podczas najbliższych wyborów do Europarlamentu Polska nie osiagnie nawet unijnego progu wyborczego. Uczestnictwo w wyborach zadeklarowało ok 12% Polaków, a próg w Uni wynosi ok 33%. Ośmieszymy sie tylko i nic wiecej. W Polsce niestety nadal pokutuje przekonanie,że te wybory europarlamentarne nie są tak istotne jak prezydenckie np...Chociaz jak wiadomo władza Europosłów jest daleko szersza niż władza prezydencka w poszczególnych krajach Unii. Krótko mówiac nie dociera do nas że Polska już tak naprawdę nie jest samostanowiącym o sobie Państwem, ale jest integralną częścią większej struktury jaką jest Unia Europejska.

Gość so where are you from
O KURCZE - NO TO SIĘ ZDZIWISZ... :O:O:O

Gość wróg publiczny
merkaba, juz jest, ztym ze teraz na kase, o kase i o wladze, miedzy korporacjami przy uzyciu rządów