Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx

a wiecie, że...

Polecane posty

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx

Naczelny rabin w Polsce powiedział, że jesteśmy głupi? http://wiadomosci.onet.pl/1956444,12,item.html Powiedział, że Polska to naród NIECZYSTY. On was obraża. To po co siedzi w tej nieczystości. Czuję się przewód kanalizacyjny w tym momencie. Jeszcze po moim filmie - kamieniami w rabina. Dosłownie. CZYSTA sprawa jak dla mnie... :(

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
Nie sorry - to powiedział rabin izraelski, a spieprzaj dziadzie - łup łup kamieniem. Tak się takie dziadygi załatwia w Izraelu jak on. :( Co on tu ma do gadania. Gdyby Benek to powiedział. Rabin izraelski kurde, któremu tyle zawdzięczam. Koszerne żarcie i biedę. I nową religię czy co?

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
A wiecie że cały czas myślę, że mafię wynajmę na jednego gnoja nienormalnego , który rozwalił mi z zawiści życie. Czy na kilku. Ale jak tak patrzę na filmy izraelskie to kurde chyba se wynajmę kilku Zydów żeby chwycili za kamienie. Może mnie to taniej wyjdzie niż ruska mafia samochodowa. Jezu - jaka tu jest ciemnota ludzie gdzie ja jestem. Ale mają kurde światło, auto i kompa. Po co tym ludziom coś więcej? Jeszcze goła dupa ich interesuje i kasa. Tez bym chciała sobie tak prymitywnie żyć. Ale to trzeba być leśnikiem ateistą, żeby być takim ścierwem zerowym. :(. Jak dla mnie. Albo jego dzieckiem. Synkiem lub córeczką.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
Na dodatek trzeba być z miasta - to po pierwsze bo tak... jest się jedynie wiejskim popychadłem, które nie ma za co przypierdolić chamidłom w mordę.