Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytankoooopopop

wiyzta u angielskiego lekarza z tlumaczem????jak wyglada??

Polecane posty

Gość nhopic
aha, i pyta sie o czestosliwosc stosunkow, jezeli przychodzi do niego kobita i mowi, ze stara sie o dziecko i nic to sie pyta:-))bo ginekolog nie jest tylko gdy swedzi i piecze ale tez od innych problemow, oj faktycznie glupiutka jestes i nie za wiele masz w tej swojej glowce

Do nhopic nie wiem do jakiego ty ginekologa chodziłaś, ale mnie tam jeszcze nikt o częstotliwość nie pytał. O reszta i owszem. Pozdrawiam

Gość przyjazn295
mnie o takie szczegoly tez nie wypytywal nigdy Ale wiesz z jaka sprawa idziesz wiec jesli to nie jest nic co mogloby cie krepowac przy kolezance wez ja jesli juz masz naprawde wstydliwy problem mozesz zalatwic sobie tlumacza. Ja mam zaufana przyjaciolke ktora sie juz wiele razy sprawdzila jako prawdziwy przyjaciel dlatego mniej wstydu czuje przy niej niz przy obcej osobie chociaz niby wiem ze od tlumacza nikt sie nie dowie milego dzionka

No widzisz jak pozory moga mylic, bo ja pomimo,ze taka mlodziutka, to juz ,niestety, mialam okazje przebywac na oddziale ginekologii onkologicznej jednego ze szpitali klinicznych gdzie mialam do czynienia z profesorami, adiunktami i wyobraz sobie,ze zaden lekarz nie pytal sie o czestotliwosc stosunkow.Ale pewnie dlatego,ze oni byli fachowcami a nie jakimis znachorami :) A jesli chodzi o bol podczas stosunku, to uwazam,ze to pacjentka powinna poinformowac lekarza o tym fakcie a nie odwrotnie.

ale ludzie robicie problem nie wiem z czego..jak cie zapyta ile razy sie kochasz powiedz ze nie liczysz bo robisz to wtedy kiedy masz ochote...proste dziewczyny:)

Gość maniafrania
a mnie sie pytal jak czesto , bo staram sie o dziecko i nie moge zajsc w ciaze no i co z tego???? okazalo sie ze teraz mamy sprobowac innej taktyk i kochac sie co drugi dzien.... Ewelinko, siedz sobie w tych klinikach z profesorami i innymi i poczytaj sobie z jakimi problemami kobiety sie wybieraja do lekarzy ...

Gość nhghjhoiho8ed
ewelinko ty chyba nie wiesz kochanie o czym piszesz...mowiac delikatnie.. no wybacz ze by lekarz pytal sie kobity, ktora miga sie od raka ile razy wspolzyje...ale nowotwory to nie jedyne problemy, ktore dotykaja ludzi... sa jeszcze inne problemy i moze pasc pytanie: jak czesto pani/panstwo wspolzyja...

Gość zeus kosmadeus
polecam wizyte u lekarza z tlumaczem..korzystam b.czesto, w zyciu codziennym daje sobie rade z angielskim, ale u lekarza wole mowic po polsku co mi dolega... jezeli jest potrzebne badanie w czasie wiyty tlumacz siedzie za zaslonka/parawanem i tlumaczy to co slyszy, na zyczenie pacjenta moze brac rowniez w operacji, jezeli pacjent nie jest uspiony...albo czeka az pacjent sie wybudzi Ewelina, wyobraz sobie, ze problem nieplodnosci dotyka coraz wiecej par i musza sie zglaszac do lekarza z tym, bo niby gdzie i moze pasc pytanie jak czesto... NIe strszcie dziewczyn rakiem po tabletakch antykoncepcyjnych..moze postraszcie alkoholem, papierosami i narkotykami na poczatek...