Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka69

pochwała dla niego

Polecane posty

Gość kotka69

Mam problem. Mój facet powiedział mi, że nie czuje się przy mnie wyjątkowy, że nie chwalę go. Powiedział, że moje komplementy są zwyczajne, że owszem, dużo ich, lecz i tak go nie chwalę :( Jestem załamana, bo później jeszcze powiedział mi, że nawet jego była powiedziała mu komplement, z którego on się cieszy, że on to docenił. A moje miłe słowa i gesty nie trafiają do niego. On dobrze wie, że temat byłej jest wręcz tematem tabu, a specjalnie mi jeszcze tym tak zranił. Nie wiem, nie mam pomysłu. Szczerze to się boję teraz mówić cokolwiek bo czuję się teraz taka beznadziejna :((((((((((((((((

Gość kotka69
aha, co sądzicie na ten temat? Co mam zrobić? Jakich komplementów Wy używacie?

Gość NiePsuj
Powiedz mu ze jest tak wystrzalowym facetem ze polecialabys z nim w kosmos bez skafandra... albo nawet skafandera

Gość kotka69
mówię że jest przystojnym sil nym mężczyzną, że mi się podoba, że mnie pociąga, że przy nim wszytskie problemy znikają, że czuję się bezpiecznie, że go kocham i jestem z nim szczęśliwa. Chwalę jego wygląd, uwielbiam najbardziej jego oczy, zarost, usta i dłonie :) Uwielbiam jego go słuchać. Jego głos jest cudowny... mówię mu o tym..

Gość kotka69
chwalę go za orgazmy :D jest moim pierwszym facetem, więc myślałam, że dla niego to będzie też takie wyjątkowe..mówił że ejst, ale po tym co dziś usłyszałam, te pretensje, jeszcze to o byłej, eh...czuję się taka słaba i głupia;(

Gość kotka69
teraz po prostu mam wrażenie, że nie chodzi o to co kto powiedział, tylko kto... :( Mówi, że moje słowa liczą się bardziej, ale zwykle jest tak, że bardziej się cieszy z komplementów znajomych, przyjaciół, koleżanek a moje...to codzienność ;/ jak mam postąpić?