Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alekssssssssssss

smsowanie z pewnym jegomosciemD

Polecane posty

gadam z facete, z netu codzien jak nie na gg to przez fona...po kilka godzin piszemy smsy od 2 mcy i tak zawsze jest ze to on mi pierwszy wysyła smsa na dzien dobry itd... w ciagu dnia to w 98% on zawsze pierwszy zagaduje ja nigdy i zawsze czekam jak napisze jak juz napisze to ooczywiscie ostro odpisuje;) i ostanio w weekend byłam w pracy .i smsowalismy sobie normalnie wiadomo nie byłam w pracy to nie było az tle czasu:P i czekałam cały dzien az sie odezwie...... i sie nie odezwał rano napisał hej skarbie:) ja sie troche wkurzyałam ze sie nie odezwał i mówie ze myslałam ze chcoiaz bedzies zjakos tlumaczyc a on odpowiedział ze nie chciał mi przeszkadzac.. ze czekał az sie odezwe ze sie nei odezwałam to dał mi wolny dzien od razu mam schizy ze nie olewa i ze powinnam go wziac na przetrzymanie czy histeryzuje:O

:D:D:D On Ci po prostu delikatnie dał do zrozumumienia, ze czasem powinnaś przejąć inicjatywę :D

Gość a ja nieeeeee
:D w relacjach damsko-męskich nie ma tak tylko,że facet non stop wydzwania i pisze, kobieta też musi pokazać,że jest zainteresowana i zależy jej ;)

Gość Magicca
no coz, wydaje sie, ze chlopak jest duzo madrzejszy od ciebie i dobrze wie, ze w pracy to generalnie......sie pracuje:)

Pewnie on to samo czuje co Ty, że tzn. Piszesz tylko z przymusu - tylko wtedy kiedy on napisze. Musisz trochę zacząć też zaczynać... Po prostu jeden dzień nie pisał bo chciał sprawdzić czy naprawdę interesujesz sie nim... A napisałaś dlatego tak słabo się usprawiedliwił ...

ja tez teraz z kims pisze czały czas.ale czasem milczymy oboje poprostu tak juz jest

n oto tak jak my..czasem sie zastanawiam ze on jak robocik ja jeszcze nieodpisze na jednego a on jjuz drugiego pisze ;)

Gość oliwia.78
nie , nie jestes glupia tylko od czasu do czasu pokaz mu , ze tez ci na nim w jakis sposob zalezy i wyjdz czasem sama z inicjatywa i pierwsza rozpocznij rozmowe , nawet jak mialoby to byc tylko samo przywitanie , albo np. co slychac ? co u ciebie ? .....tak po prostu cos od siebie , na pewno go to ucieszy

tylko my prze miesiac np ja wyesemesowałam 1000smsów nieliczac ilosci godzin spedzonych na telefonie Wyslij zgłoszenie z prosba o wpis w ksiedze Guinesa :D Jestes tzw esemesowa maniaczka :D zreszta jak wiele kobiet mierzacych uczucia iloscia wysłanych i odebranych wiadomosci ;)

Gość a wy
dziewuchy znajdźcie se chłopa w realu to będziecie wiedziały na czym stoicie! a tak to się okaże, że on żonaty i dzieciaty! Napewno lepiej na tym wyjdziecie i zaoszczędzicie na telefonie!

e za 5 zł mam pakiet 500 smsów to bomba !!! :D i co ? Trzeba go wycisnąc do końca ? :p

To może zacznij pierwsza do niego wysyłać, żeby się nie zmarnowały :P

no ja sie ze swoim smsowy facetm juz spotkałam w realu fajny koles.moze cos z tego bedzie..zobaczymy tylko on strasznie zapracowany jest i ma za duzo kawalerskich nawyków..siłownia,angielski,koledzy,praca,spanie,,,,praca...,brat... o jezu..

alekssssssssssss: schizujesz za bardzo >ma za duzo kawalerskich nawyków..siłownia,angielski, >koledzy,praca,spanie,,,,praca... ,brat... o jezu ma własne życie, nie no to przerażajace! i pewnie jeszcze oddycha! afee!

hehe on wysyła tyle samo i fajnie :D Zapraszajcie juz gosci sms em na slub :D ktory odbedzie sie w jednym z lokali pewnej sieci telefoni komórkowej :D

ni no wiesz to fajnie ze ma własnie zycie ze nie jest facetem bluszczem.ale w sumie to on ma nawet wekendy bardzo zajete..wsystko sobie tak zaplanował zeby nie miec wolnego czesu bo nie lubi leniuchowac..a kiedy czas dla mnie>?khe???;)