Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie pierwszego razu

boje sie pierwszego razu

Polecane posty

Gość boje sie pierwszego razu

mam nadzieje ze mi pomozecie dla tego to pisze.. mam 16 lat jestem dziewicą, mam chlopaka którego kocham.. i wiem o tym ze go kocham bo w srodku czuje to i to jest calkiem inaczej nie tak jak z moimi poprzednimi [anyway] zaczelismy ostatnio rozmawiac o kochaniu sie, powiedzial mi ze chciałby sie ze mna kochac.. i odp. mu prawde ze ja z nim tez, ale kiedy wczoraj pisalismy o tym i jak on mi powiedzial ze sie mnie zapyta jak sie spotkamy czy bede sie z nim kochac? to pozniej miałam prze głupie uczucie.. mam do niego jechac w sob. i bedziemy u niego w domu, i jak sobie o tym mysle to mnie brzuch skurcza i sie denerwuje.. mam przeczucie ze nie bedzie mnie az tak bolało bo mam okres mnie nie boli jak robie palcówki tez mnie to nie boli i podoba mi sie to ale niewiem.. boje sie jeszcze ze moge zajsc w ciaze, ze gumka pęknie i bedzie problem dla tego chce uzyc tabletek ale glupio mi isc i je kupic w ogl nawet niewiem jak te tabletki sie nazywają i wgl. i boje sie tez ze bede mocno krwawic a bym wolała obejsc sie bez tego :(.. ale chce z nim to zrobic, kocham go jestem z nim dlugo i chce po prostu.! prosze opowiedzcie mi o tym i w ogl...

Gość ksiadzProboszcz
wyzec sie obaw moje dziecko niebuj sie przebrnij przez moze czystosci aby stanac u progu bram, niech twoj luby przejdzie przez brame cnoty by wpelni polaczyc sie z toba cialem i dusza, jezeli lekasz sie przejsc przez moze czystosci to znaczy ze go nie kochasz i nie jest tego wart bo dla tego jedynego bez wachania bys przebrnela burzliwe moze czystosci... w skrucie jezeli go kochasz to sobie tak nie wkrecaj i daj mu tej dupy i tyle oboje tego przeciez chcecie, jezeli wstydzisz sie kupic tabletki to znaczy ze jestes jeszcze nie dojrzala do tego i sobie odpusc mieczaku a na koniec moje dziecko przeslanie dla ciebie ALlELUJA I DOPRZODU....

Gość jesteś zdrowo
pierdolnięta na umyśle ;-)

Gość dzieci sie w seks bawia

Gość ajajajmdataj
z gory twierdze ,że spaprają robote;-),jeśli w ogóle do tego dojdzie,bo wątpie w to;-)

Gość moze coś im wyjdzie
zwlaszcza za 9 miechów

Gość pom poko
najlepiej porozmawiaj o tym z ginem.tutaj tylko glupie uwagi.

jezeli czujesz ze nie jestes na to gotowa to na to nie idz, facet poczeka :) jezeli chcesz to zrobic, to zrob... :) nic wiecej doradzic Ci nie moge.... choc ja bym z tym poczekala, ale to Twoja decyzja...

oddaje się w Twe ręce:-),no któż może chłopa rozgrzać ,jak nie kobieta ,a na dodatek naga i do tego w pokrzywach,będzie gorąco:-)