Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie pierwszego razu

boje sie pierwszego razu

Polecane posty

oo ;-),mijamy się w biegu .Pozdrawiam gorąco i życze miłego dzionka .Buziaki .Ide porobić porządki w ogrodzie ,bo mnie szefowa wyrzuci :-).

szefowo:-),melduje ,że na dzisiaj koniec pracusi .Pasowało by coś tam,coś tam :-).Jak Ci się podoba moja praca,jesteś zadowolona ?Jak tam kuchenka,naprawiona?

Gość pocieszcie
a ja nie jestem dziewica ale boje sie pojsc do lozka z moim chlopakiem, bo mam obawy, ze nie spodoba mu sie moja technika...

Gość pocieszcie
oby bylo dobrze.. jutro mam zamiar się na niego rzucić :)

Gość pocieszcie
jakby cos poszlo nei tak to wróce sie wyplakać na kafe :D

tylko go nie spłosz :-).Lepiej powolutku i delikatnie ,a pojdzie ,jak po maśle :-).Naga,ciesze się ,że się podoba.A na jutro ,jaką prace dla mnie planujesz?

Tylko nam tu biura nie zalewaj łzami:-).A może nie będzie tak źle ,będziemy z nagą trzymać za ciebie

naga ,to pójdziemy w te pokrzywki i będziemy wypoczywać ,może poopalamy się wspólnie .Będe Cię nacierał olejkiem i patrzył ,by cię za bardzo słoneczko nie spaliło .

mowilam ze uciekam na chwilke :P to Ty taka zlota raczka? hehe :P no to zapraszam z samego rana na pokrzywki, teraz jest idealny porzadek i mozna podumac :) pa

dzięki :-).Coś nasze drogi nie mogą się zejść;-).O różnych porach wędrujemy.To ja ide dalej do twego ogródka :-)porządki robić .Później będziemy się obijać