Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie pierwszego razu

boje sie pierwszego razu

Polecane posty

no hej :-).Co tam w twoim ogródeczku ?Oj naga ,wezne cie chyba dzisiaj w te pokrzywki .Zostawiłem tam w kąciku kępke dla nas :-).

naga :-),myśle nad tym ,jak zrobić ,abyś mi dała swój nr,fona .Nie lubie zbytnio pisać na ogólnym ;-).Wole bez świadków ,chyba rozumiesz .Pomyśl nad tym ,prosze:-)

hehe:-),aż taki strachliwy nie jestem .Z toba ,to i chorować moge z przyjemnością .Krzaczki tam jeszcze są pod domem,wszystkich nie wyciąłem:-).Czekałem wieczorem,ale cie nigdzie nie było.Milusiego dnia życze :-)

no witam,witam:-).Tak to już jest ,że w nocy śpie,a w dzíeń pracuje ,a u ciebie widze,że różnie z tym jest :-).W nocy spać nie możesz,a do mnie przytulić się nie chcesz :-).Nie straszna mnie i ta świńska grypka .Pomyśl nad tym numerkiem co cię prosiłem .Już po pracusi jesteś ?

no jak to kto?:-)ogrodnikiem jestem,w twoim ogródeczku pracuje,nie widać?No daj mi ten numerek ,nie chce mi się przewijać za każdym razem całej strony,wnerwia mnie to,a nie chce cię stracić :-).No ale jak Ty mnie dasz ten numerek ,żeby nikt nie widział ,mejlami nie umie sie posługiwać;-)

musze iść popracusiać ;-).Wieczorkiem wpadne ,tylko mi nigdzie nie znikaj ,będe w pokrzywkach czekał na ciebie:-),paa