Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewnasobieosoba

mój pamiętniczek... dzień nr... a musiałabym policzyć

Polecane posty

Gość pewnasobieosoba
Jak to jest słuchajcie, że w Polsce jest tyle lasów, a co niektóre rodziny /ludzie ciągle palą węglem. No ja tego nie rozumiem. Albo kto mi powie gdzie teraz moja matka pojechała? O ten by mi powiedział coś mądrego. Ciągle jej się psuje auto. A wiecie, że ona jest taka chciwa, że do dziś jeszcze starym trupem , który mam dzięki procesowi i nie mam gdzie mieszkać? Taką mam matkę okropną. A układy w których teraz jestem są POTWORNE. Psychicznie się wezmę za tę mafię tu. PSYCHOLOGICZNIE ich wykończę. Nie ma. Ale się będę śmiała wtedy JA. Zoabczycie. Niebawem wam napiszę nawet jak to zrobiłam. Bo już mam cały plan.

Gość pewnasobieosoba
jeżdżę starym trupem - tak miało być. Bo doprowadziłam do procesu numer 2. To miałam troszkę kasy na auto 20 lat. A teraz? Boże co za sknery z tych moich rodziców. I tylko ucz się, ucz się - zawsze tak słyszałam. A teraz cicho - auto popsute... co jest grane? :( Załosć równa. Albo sobie tak myślę w czym prawosławni sa lepsi od katolików. W niczym. Zwłaszcza jak ktoś kradnie w Polsce, nie? Znam jednego złodzieja, który tam się w życiu ustawił. Znam? Wiem ,że taki jest. Ale co on zrobił z tym prawosławiem swoim? Nic. Rozwalił życie innym ludziom, a przecież po zmianie wyznania powinno mu się polepszyć. Ale się pogorszyło. I to miał 29 ten męski kurwiszon jak się to stało. Nie ma tak dobrze. Do piekiełka. Nie jest tak?

Gość pewnasobieosoba
Na dodatek nie dośc, że męska kurwa to jeszcze złodziej. 2 w jednym. Ale powiem wam głupia nie byłam tylko naiwna??? Nie doceniłam, że grzech tak człowieka wciąga. Może przez to później popadłam w swoje grzechy? Nie wiem. na pewno tak było. Boże jak grzech wciąga. A to wszystko przez męskie kurwy. Myślałam, że jak człowiek dostaje możliwość to chce się poprawić. Gdzie tam. Rozwali inną osobę i dalej siedzi w gównie uważając sie za ...Boga. Za conajmniej Boga -Człowieka. to on. :(

Gość pewnasobieosoba
Ale tak się zastanawiam wiecie, co to będzie jak w 2012 w Dniu Sadu Ostatecznego jak on nadejdzie jakaś będzie w ciązy czy poród będzie miała. To muszą poczekać, nie? Straszne. Albo nie wiem co wtedy będzie. Tak wychodzili Izraelici z Egiptu. To będzie całkiem podobne. Tylko cały majątek zabrali. Musieli przestać się rodzić na moment. A później dalej przez 40 lat. Ale wtedy wszyscy tak żyli koczowniczo. Tak się żyło. Albo np. mówią o Mojżesz jaki geniusz. A przecież on był po prostu wychowany na dworze FARAONA. I on miał władzę ABSOLUTNĄ. I wychowała go córka faraona. No to w sumie dobrze go wychowała i tyle, nie? A ludzie i wszyscy zaraz geniusz, geniusz. Nie - po prostu dobrze wychowany i tyle. A że go uważali za Egipcjanina oni to... a tu patrzcie autor początku Biblii, nie? No to kim on był? Egipcjanie do dziś pewnie uważają, że Egipcjaniniem bo go karmili ileś tam lat. A Izraelici, że ich wybitnym wodzem. Śmieszne, nie?

Gość pewnasobieosoba
karmili, wychowali... oni go wychowali? To się kiedyś okaże kto tego człowieka tak naprawdę sobie wychował. A teraz uwaga. Wiecie co dziś wymyśliłam? Każdy bogaty samotny człowiek powinien sobie w Polsce adoptować dziecko, nie? Albo np. 2 facetów albo nie wiem kto, nie? No bo wychować. Patrzcie - taki Mojżesz z jakiegoś tam rodu nie wiadomo jakiego, byle jakiego, a takim się wodzem stał przez wychowanie. Nie jest tak? Nie było? I tyle po co jeszcze. A ludzie to tak tylko geny, geny, nie? A to wcale nie musi być prawda. Choć w sumie... a kiedyś KREW była ważna. No to już nie wiem. Muszę to jeszcze przeanalizowac.

Gość pewnasobieosoba
Patrzcie i teraz takie głupie pytanie na koniec - skoro ta krew była ważna, więzi krwi, a dziś te wszystkie dzieci z probówki. Przecież jaką one krew mają w sobie??? Nie wiadomo w sumie. Musiałyby z krwi powstawać. Ze szpiku w kości, co nie? MA to sens wszystko? Dlatego ta rodzina była ważna bo były więzy krwi, a przecież tam nie ma więzów krwi, no nie? Tej krwi własnie tam nie ma. I co teraz?

Gość PO HOLERE
TY TO TUTAJ PISZESZ :O:O:O:O:O??NIKT CIE NIE SŁUCHA ZAŚMIECASZ FORUME SWOIMI NUDAWYMI MONOLOGAMI RODEM Z MODY NA SUKCES :O:O:O:O:O:O:O:O

Gość pewnasobieosoba
No bo myślę , że mam rację. Muszę jeszcze sobie obmyśić kilka rzeczy. Wszyscy się mnie czepiają tu na tej wsi, a to nie moja wina, że w Polsce wszyscy są tak obłudni. Ja nie jestem Polką juz od wielu lat. Od 9 lat już nie jestem Polką. I dobrze. I mam w nosie co sobie myślą. Polska mnie wykończyła i taka prawda. Polskie zakłamanie. Jesteś zakłamany jak Polak - tak będą kiedys mówić :( I lepiej już stąd idę - rzeczywiście. Jeszcze dostanę po twarzy. Oczywiście nie wszyscy są tacy... ale tak z 90% obecnie chyba. A 10% to czyste szczęście. Ale to zakłamanie to też głupota czasem. Zwykłe nieuctwo i takie tam... ech a co mnie to.

Gość pewnasobieosoba
Ale patrzcie - Bóg nas okupił swoją krwią , nie? A takie dziecko z probówki ma tylko ciało. I co? Rozpadnie się i go nie ma. Jak zwierzę każde. To chyba tak wygląda, nie? Nie wiem.

Gość pewnasobieosoba
Nie wiem. Niektóre zwierzęta są tak inteligentne, że tylko nie mówią tak, żeby je zrozumieć. A przecież nie mają duszy. No to takie dzieci do piekła nie pójdą czy ludzie i tyle, nie? Zawsze lepiej się rozpaść i nic niż do piekła. Jest nawet napisane o Judaszu "lepiej żeby się nie narodził" a takie dzieci się rodzą. ???

Gość pewnasobieosoba
A nie wiem - coś się zagolopowałam chyba. Ale wszystko zmierza do tego,że dzieci są od Boga. Lub ich nie ma. I tyle. No a jak ich nie ma z twojej winy to Twoja wina. Dokładnie. I tyle. na razie.

Gość pewnasobieosoba
Wiesz ja jestem bezrobotna to se mogę wymyślać różne pierdoły, ale ty się lepiej weź do roboty. Krew jest obecna jednak wszdzie i zawsze u człowieka. Np. menstruacja, np. inicjacja... no tak powinno być, ta krew jest. Poród krew - a tu nagle poczęcie bez krwi. Dziwne. No niby wszystko OK , krew dalej jest w człowieku, ale ...nie tak to powinno być. W sumie bezkrawe poczęcie????

znajdź sobie pracę lepiej :D:D jakby sex uprawiał wampir to by się krew polała :D:D:D:D ale to chyba nie o to chodzi :P

Gość pewnasobieosoba
W sumie też już pomijając krew - zbliżenie fizyczne powinno być z miłości, nie? A tu taka zachcianka jakby... a nie wiem... jakoś tak... a podobno to ja jestem MECHANICZNA. No a ile jest tej miłości ogólnie - to chyba przez to tak dopuszczono. Nie wiem. Ido piekła nie trafią. CHYBA. to i tak się mają lepiej tacy ludzie od ich...rodziców? Pewnie tak.

Gość pewnasobieosoba
No zaczynam szukać już na bardzo poważnie. Ale ponieważ mam marne perspektywy to się cieszę wiesz, że idzie epoka lodowcowa bo kurde idzie lato, a ja będę musiała harować. Nie uśmiecha mi się to. To oby to słońce się ochłodziło wiesz. Tyle na podsumowanie mojego pamiętniczka. :(

Gość pewnasobieosoba
No tak dziś przeczytałam na onecie wiesz. Ze są jakieś plamy na słońcu i to może oznaczać , że idą lata zimne i Bałtyk może zamarznąć. Pisałam o tym dziś w pamiętniczku we wpisie o 8.30. A teraz muszę już iść... tak się składa... Miłego dnia.

Gość pewnasobieosoba
Jeszcze wam tylko napisze czemu 9 lat nie jestem już Polką. Bo wszystkie Polki to MATKI POLKI. A ja nie mam dzieci do dziś. Poza tym jestem od urodzenia pół Polką a chciałam być Polką, ale dziś już rozumiem, że w sumie nigdy nią nie byłam i nigdy nie będę. taką prawdziwą matką Polką. I w sumie dziś mi to zwisa, ale tu jest taki nacisk na dzieci... ale jakoś nikt nie chce adoptować jakiegoś Mojżesza tylko jakieś kaleki mają się rozmnażac. Umysłowe też. :(

Gość pewnasobieosoba
Każda Polka mysli pochwą i macicą. Nie wiem co to za Polka co myśli tylko pochwą. Albo... a nie wiem. Lepiej już żeby dziś kobiety myślały głową, nie? A zresztą nie wiem już sama. Miłego dnia.

Gość pewnasobieosoba
Jak któraś lubi od tyłu to mysli dupą. Wtedy myśli dupą. A jak myślą faceci ateiści idąc po slub kościelny czy jakikolwiek ślub patrzcie. Bez sensu , nie? Np. masz jakieś dwa dziki czy niedźwiedzie. Przecież co - taki niedźwiedź to raz jedną z jedną niedźwiedzicą a raz z inną, nie? No co. Dzik to samo. A on nagle leśnik jakiś ślub, a po co to komu? Nielogiczny jakiś ateista. Zeby się chociaż rozwiódł. Nic! Co za głupia rodzina, mówię wam. Ale zwierzęta - czy kradną? Czasem silniejsze i sprytniejsze jedzenie ukradnie drugiemu. A norkę? Domek? Pewnie tez. I to mnie właśnie spotkało - osłabiono mnie, żeby mi ukraśc norkę. Nienawidzę swojej rodziny - przykro mi :(

Gość pewnasobieosoba
A teraz coś najciekawszego - 0o czym w sumie w ogóle nikt nic nie napisał jeszcze, a ja już wczoraj wszystko wytłumaczyłam...co? Dziś DZIEŃ ZIEMI. 22 kwietnia. Widać jak się wszyscy przejmujecie swoim środowiskiem. Co zrobicie dla ziemi w dniu jej święta? Znowu wyrzucicie puszkę po piwie w krzaki? Wy smieciarze... wy... żli ludzie z was. DZIEŃ ZIEMI. To dziś. Kolejne święto z USA. Ale trudno sie spodziewać, ze w Polsce by ktoś coś takiego wymyślił. Dzien TUSKA to tak, ale Dzień Ziemi? :(