Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

pytanie dla tych co sa lub były w ciazy

Polecane posty

dziewczyny jak to u was było Spoznia mi sie miesiaczka 3ci dzien, od wczorajszego ranka co jakis czas mam bole takie same jak w czasie miesiaczki chociaz ta do tej pory sie nie pojawiła wczoraj bylam pewna ze dostane @ z tego wzgledu ze mi temperatura spadla ( tak jak kazdego miesiaca kilka godzin przed @ ) no ale okresu nie ma, nie wiem co sie dzieje zaczynam wariowac, mialam robic test wczoraj ale stwierdzilam ze to nie ma sensu, myslalam ze ta wredota przyjdzie nie mam zadnych typowych objawow, albo poprostu ich nie dostrzegam jeszcze teraz juz nie wiem czy jest sens siegac po test czy poczekac jeszcze ten jeden dzien i testowac jutro z samego rana

mozesz test przeprowadzac w dzien spodziewanej m-czki. Ja mialam na poczatku ciazy takie objawy jakbym miala zaraz dostac @, a ni widu ni slychu :) Powodzenia ;)

no mi sie miesiaczka spoznia :) ale martwi mnie ta temperatura.. gdyby nie to juz dawno bym sie cieszyla

Spokojnie możesz już zrobić test ciążowy.On wyjaśni Twoje wątpliwości.Objawy które opisujesz mogą świadczyć zarówno o ciąży jak o zbliżającym się okresie.Wydaje mi się tylko,że w ciąży temperatura utrzymuje się na tym samym poziomie,ale mogę się mylić...

moim zdaniem te temperatury to nei zawsze takie pewne są, dzisiaj rob test i bedziesz wiedziaal, pamietaj ze jak pojawią sie 2 kreski to test sie nie myli, nawet jak druga jest bladziusienka to oznacza ciaze, jesli wskazuje negatyw to moze sie mylic

kurcze boje sie ze cos jest nie tak.. chyba poczekam jednak z tym testem do jutra.. w sumie z porannego moczu wynik jest jeszcze bardziej wiargodny co do zblizajacej sie miesiaczki nigdy nie mam bolu przed tylko w czasie i sa do bole nie do zniesienia, a mnie boli tak powiedzmy co godzine, wczoraj w nocy czulam jakby mnie cos od srodka rozciagało, w kazdym badz razie dziwne te uczucie było :)

Gość Do LADy
Dziecko widzę że nadal starasz się o potomstwo..Dałabyś sobie już spokój,a okres Ci się spóżnia bo masz stresy przed maturalne:P

Gość saleminka8
dziwne jest to,ze temperaturka spadła,ale różnie się dzieje z nami kobietami :P progesteron powoduje wzrost temperatury a jej spadek jest spowodowany spadkiem tego hormonu,ale w ciąży jest wszystko mozliwe :P powodzenia i napsiz jaki wynik :)

Po terminie @ test można robić już z każdego moczu,nie tylko porannego i będzie wiarygodny.W moim przypadku testy robione na 3 lub 4 dzień po terminie okresu wykazały ciążę,zarówno z pierwszym jak i drugim synkiem.

Nie chce Cie martwic ale jesli bylabys w ciazy, temperatura utrzymywalaby sie na podobnym poziomie. Wiem, bo tez mierze (a raczej mierzylam) codziennie i to byl moj pierwszy objaw ciazy. Owszem, temperatura sie lekko wahala i czasem spadala ale nie wiecej niz 0,05 stopnia z dnia na dzien. A 16. dnia zamiast sie obnizyc, podwyzszyla sie do wartosci ktorej nigdy na wykresie nie zaznaczalam- 36.8 (mam bardzo niska podstawowa temp).

no i dostałam plamienia.. moje nadzieje odeszły w niepamiec.. ehh czeka mnie wizyta u giny.. badania itd.. mam tylko nadzieje ze z moja plodnoscia wszystko jest ok ostatnio z temperatury 37,2 tempka mi spadla do 36,4 i dostalam @ 17 dc :/ 3majcie kciuki zeby wszystko bylo dobrze

to w takim razie powodzenia na przyszlosc, jesli bardzo Ci zalezy na dzidzi to wiem ze to nie jest proste ale nie mysl o tym na okraglo, bo tylko mozesz sie zablokowac. Pozdrawiam

Gość mloda zonka54654
ja tez mialam tak jak Ty (spadla mi temp na koncu cyklu a to ZAWSZE zwiastuje @, gdyby temp byla na tym samamym a;lbo wyzszym poziomie to wt bylabys w ciazy ale tak to na pewno nie) ale nie zaszlam wtedy w ciaze. Za to zaszlam w nastepnym miesiacu i bede rodzic juz za pare tygodni. ❤️ pozdrawiam