Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

przeczytajcie co dziewczyna mówiła przez sen hahahahahaha D

Polecane posty

no więc siedze przy kompie i gapie się w tv, obok na łóżku śpi moja [K}obietka. ok 1 w nocy siada na łóżku i widzę że jeszcze śpi:D i przestraszonym głosym mówi: K- michał?!!! co ty tutaj robisz (zapomniała że z nią mieszkam? nie wiem) ja-no..oglądam film, śpij.. K - gdzie on jest? (przestraszony głos) ja - ? kto? K - gdzie on poszedł? ja - (widząc że pomimo na wpół otwartych oczu nadal śni) (śmiech) no..wyszedł, nie mówił gdzie idzie a co? K - no ale gdzie? ja - chyba na balkon..(śmiech) ale kto??? K - no..ser żółty ...Oo mój śmiech mógł obudzić sąsiadów:P a rozbudzona dziewczyna patrzyła na mnie z zażenowaną i zawstydzoną miną. też zaczęła się śmiać... dodam że dziewczyna nie znosi żółtego sera, wogole nie je tego itp więc to był jakiś koszmar widocznie:D a na początku myślalem że śnił się jej inny facet a jak zobaczyła mnie to się przestraszyła że ją \"nakryje\" na zdradzie:D

Gość przedluzony wlosek
mi sie wydaje ze ona snila o kochnku ale jak sie lekko przebudzila to szybko nadrobila zoltym serem udajac ze spi hahahaa

hahahahahhahahahahaha dobreee :D żółty ser :D

Gość przedluzony wlosek
nie zartuje nie przejmuj sie, przeciez moglo jej sie snic nawet! ze ma kochanka ale w rzeczywistosci nie musi miec....przestan i sie nie zamartwiaj!

Gość przedluzony wlosek
haha ale jestes obrzydliwy

Gość do srajrona
a ty miales wacka za pas zatknac i wypiehrdalac:P

Gość do srajrona
chyba w twoim lichym marzeniu.... ale co sie dziwic twej fantazji..seksu ci brak, bo zona odmawia no coz...

Gość moj fadet tez gada przez sen

Gość moj facet tez gada przez sen
raz mowi tak , dawaj ja , dawaj no , dawaj szybko .. a potem no wrzuciles juz ta kapuste do skrzynki??

Gość Nowaczka Beti
mi kiedyś siostra opowiadała, że w nocy podeszłam do jej łóżka, uklęknęła, złożyłam ręcę i mówiłam do niej (przez sen): "Oddaj mi swoje serce, oddaj mi swoje serce" ni choooja tego nie pamiętam :)

Gość znany czarny
Mnie żona zastała klęczącego u wezgłowia łóżka z rozpostartymi ramionami w geście mierzenia jakiejś szerokości i mówiącego: No ciotka, piłuj a potem podaj tę deskę. Do dzis cała rodzina za mnie leje:D

ajron zazdrości bo jemu przez sen mówi jedynie starszy pan typu bears.. a to z serem to dlatego że przed snem rozmawialiśmy o zawartości lodówki i znajdującym sie tam żóltym serze który niedługo wykształci nózki i pójdzie w świat.

Gość facet ajrona on on moją koorwa
mnie ajronku kochany możesz wyjeść ser z pod napletka bo wiem że to bardzo lubisz:]

Gość a ja wręcz przeciwnie
Kiedyś przez sen prosiłam mamę, która weszła mnie obudzić, żeby szukała jakiegoś "plasticzka" pod łóżkiem - bo to prezencik dla Niej :p Moja mama łuup na kolana i szuka - a ja się budzę w tym czasie i mówię: Mamo co Ty do licha robisz pod moim łóżkiem ? :D Nic z tego nie pamiętam :classic_cool:

Gość bateryjka
kiedys mialam wysoka goraczke, w nocy sie przebudzilam i szukalam chusteczki, babcia uslyszala ze sie przebudzilam, przyszla do pokoju i pyta co ja robie, a mi sie ubzduralo ze nie moze sie wydac czego ja szukam, wiec powiedzialam jej ze szukam PISTOLETU bo wydawalo mi sie ze to normalne i jej to nie zdziwi, dopiero rano doszlam do siebie i zdalam sobie sprawe co wygadywalam.. wszyscy mieli ubaw ze mnie nastepnego dnia

Gość mi też się pierdaczy
ja jak byłam mała to o 1.00 w nocy weszłam do pokoju rodziców i z pretensją w głosie do taty czy idziemy w końcu do tego kina?!!!Trochę się ponoć zdziwił:)Na następny dzień mieliśmy zaplanowany wypad na króla lwa.

Gość Określona
Ja tez miałam dawno temu smieszną scene. Pierwsza moze druga klasa gimnazjum,zielona szkoła spałam w pokoju w czworke z trzema kolezankami ktore miaja ubaw do dzisiaj z powodu moich krzykow. Podobno bardzo glosnych "20 centymetrów !" 20 centymetrów ! i tak w kółko krzyczac ciagnelam firanke ahhaah trudno mi sie sobie wyobrazic, ale im wierze.

Gość Określona
A ja zupełnie nie pamietałam po przebudzeniu czy tematyka snu byla taka o ktorej wszyscy myslimy ...