Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiriririri

czy to jest ok?

Polecane posty

Gość tiriririri
yousunrise--> masz rację , kopnę go kopnę ;p no niby dobrze miec jakies tam kształty ale nawet " dla wąłsnego dobra" chce schudnac:) zebym nie czuła sie niczym skrepowana:)

za bardzo sie oburzacie - facet stwierdzil fakt,skoro ona nic z tym nie robi to widocznie jej to ni eprzeszkadza a to znaczy ze ne ma i eo co obrazac schudnij a nie oburzaj sie na faceta wszyscy to widz ai mysla a on tylko odwazyl si epowiedziec i to pewnie go do tego sprowokowalas

Gość tiriririri
hahahaah. no pomysle nad tymi miesniami powaznie;p tak sobie mysle, ze przeciez wiadomo ze kobiety nawet nie powinno sie pytac ani o wiek ani o wage wiec co tu mowic o tym ze ktos mi udziela rad ze powinnam schudnac no nie? naprawde dupek z niego;p dziekuje wszystkim za wypowiedzenie sie;p

ja mam niedowage i jak by na dzien dobry nowy potencjalny mezczyzna powiedzial mi ze mogl abym przytyc.. tak dla zdrowia :O to chyba bym umarla . albo mnie akceptujesz taką jaka jestem albo znajdz sobie inna. Bo temat wagi to temat drazliwy i trzeba miec wyczucie jesli sie o tym rozmawia bo jesli dla kogos to jest problem a taki palant nawet o tym nie pomysli no to sory co to za facet. gdzie akceptacja??? Fajna masz buzie ale schudnij?? pustak!!! widac co sie dla niego liczy ;))

Gość
No właśnie - tematu wagi lepiej nie poruszać :) ja ogólnie nie lubię rozmawia na temat wyglądu bo to sprawa genów i nikt sobie nie wybiera figury czy rysów twarzy. A często nadwaga może mieć podłoże chorobowe. A z tym jedzeniem napadowym to polecam hipnozę :) znajome stosowały i normalnie odrzut od słodyczy :)

Gość tiriririri
no własnie ja go nie sprowokowałam . on tak po prostu powiedział zaczynajac nowy temat. no chyba ze sprowokował go mój wyglad;p mysle ze na poczatku znajomosci nie wypada takich rzeczy chyba mowic jednak, bo to rzeczywiscie ukazuje co dla niego sie liczy...i to chyba nawet bardzo , skoro mi zwrócił uwage..

Gość tiriririri
duzo taka hipnoza kosztuje?

Gość caaaraaamba
a ja znam faceta ,którego ideałem są bardzo chude dziewczyny. I kiedy zaczął się spotykać z moją koleżanką to też jej tak palnął.Ona nie była najszczuplejsza. I było jej bardzo przykro. Nawet zaczęła się dla niego odchudzać.A facet co tu ukrywac, żaden amant . Oni się wtedy krótko znali. Ja uważm ,że taki facet to po prostu cham.Kazał jej schudnąc nie dla jej dobra , tylko dla niego bo chciał mieć miss ,a zadna "miss" go nie chciała. Już od dawna nie są razem. Ona przytała i jest z innym. A tamten gościu sam.

Gość tiriririri
no mi sie ogolnie podoba z wygladu i n awet bardzo chodz tez chyba nie jest idealny:)

Gość tiriririri
choc;p

Gość ach te kocie ruchy
lubię czasem powiedzieć kobiecie że wygląda jak tucznik :classic_cool:

Gość tiriririri
my sie znamy?;;pp

Gość
podobno od 100 zł za jedną sesję :) taniej wyjdzie jeżeli po prostu się zaweźmiesz