Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olivka123

KOBIETY które rodziły- proszę o odpowiedź.

Polecane posty

taaak twoja ynteligencja mnie poraziła nawet męzczyzną jestem ;)

olivko...tak naprawdę bardzo wiele będzie zależało od Waszych wzajemnych relacji. Seks po porodzie na pewno wygląda trochę inaczej, ale to wcale nie znaczy, że jest zły. Po pierwsze na początku, to Ty będziesz czuła to trochę inaczej (przynajmniej jeżeli chodzi o poród siłami natury) i to nie dlatego, że będziesz niby miała szerszą pochwę (jak dla mnie z tą pochwą to jakieś brednie, urodziłam dwoje dzieci i mój partner wcale nie czuje, że jest mu za lużno), a dlatego, że miejsce po rozcięciu troszkę przeszkadza. To z kolei nie oznacza, że się nie podniecasz lub nie masz ogazmów. Druga sprawa jest ważniesza...chodzi o naszą psychikę. Jeżeli nastawisz się tylko i wyłącznie na bycie matką, to seks będzie dla Ciebie obowiązkiem. Natomiast jeżeli będziesz potrafiła pogodzić dziecko z byciem kobietą w pełnym tego słowa znaczeniu (nie jest to trudne), to będziesz potrafiła na nowo czerpać z tego prawdziwą przyjemność. Dobra, koniec wykładu. ;) Pytaniem zasadniczym była nagość. Jak napisałam na wstępie, wszystko zależy od Waszych wzajemnych relacji. Jeżeli facet ma zdrowe podejście do życia i widział Cię nagą przez całą ciążę oraz był obecny podczas porodu, to dla niego zawsze będziesz piękna i zawsze będzie chciał Cię oglądać nago.