Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatużyćucziciwe

ale wiecie co...

Polecane posty

Gość jatużyćucziciwe

Siedzę teraz w domu, czytam książkę i powiem wam, że naprawdę uważam, że za to co mi zrobiono w życiu - tak na zdrowy rozum nalezy się kara śmierci głodowej. Naprawdę. Nie wiem. Staram się jakoś zrzucić z siebie te złe myśli, ale nie potrafię. Najchętniej powiedziałabym o tym komu trzeba, żeby zagłodzono was tu wszystkich kurde, ale... tam gdzie może się wybiorę wreszcie też panuje swoisty głód. Czy to wszysko jest normalne? Ale też bym zagłodziła tych wariatów. Nie ma co :(

Gość jatużyćucziciwe
Bo taka jest prawda wiecie. Was trzeba głodem wziąć z tym waszym polskim burdelem, a ja... ja muszę jak najszybciej uciekać póki jeszcze mam JAKIEŚ nazwisko - nie mówię, że swoje. Bo SWOJEGO nie mogę używać. Bo nie.

Gość jatużyćucziciwe
Ale się wyrażacie - zawsze to będę powtarzać - zgubiła mnie kultura moja osobista. I tyle.

Gość Twój stary skarbie
radzę odwiedzić psychologa.

Gość jatużyćucziciwe
Ale wiecie co? Przeraża mnie to, że na wsi nie liczy się nic, NIC, tylko rodzina. Mam w dupie taki układ po wszystkie czasy. Oni mnie głodzą tutaj!!! Ja napisze na nich do Strasburga. To jest normalne znęcanie się. Więcej tu nie wrócę do tego haźla dla umysłowo chorych :( Nie wiem - załamałam się właśnie. Niech sobie wezmę popychadło jakieś nie wiem ...niech se łopatę wezmą i się przewrócą o nią. Czemu akurat ja mam być narzędziem - łopatą ich. Banda świrów. :(

Gość jatużyćucziciwe
Wiecie co - hahaha - teraz mi się przypomniało - ostatnio na szkoleniu jedna katechetka powiedziała i wszyscy nauczyciele, że narzędziem dyscyplinującym dla nauczyciela ma być PEJCZ. A ja myślę , że mnie się lepiej przyda ŁOPATA. Z wielu względów. Chętnie bym jej to powiedziała, ale skąd ona była? Pewnie z miasta. Miała różowe włosy.

Gość jatużyćucziciwe
JA chcę łopatę!!! Ja chcę łopatę!!! W każdej szkole na każdej lekcji łopata dla każdego nauczyciela. Z powołaniem.

Gość jatużyćucziciwe
A jak dostanę tę łopatę to wiecie co zrobię? Pójdę se pokopać. Do ogródka. Bo TAKIE MAM POWOŁANIE. A inne nie...

Gość jatużyćucziciwe
Ile to lat musi upłynąć by człowiek odkrył swoje prawdziwe powołanie. Czasem ktoś myśli, że ma powołanie, ale nie, później się okazuje, że nie ma tego powołania, nie? Ileż można głupstw w życiu narobić do tego czasu, nie? :( Tak jest.

Gość jaktużyćuczciwie
Za bardzo nie rozumiem. Jak można mieć gówno mając okres. ??? Masz problemy ze stolcem??? Ale to odrębna sprawa.