Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna inez 24

facet ginekolog-nie mogę się przełamać

Polecane posty

Gość czarna inez 24

nie mogę się przełamać iść do faceta gina.co gorsze w przychodni do której teraz należę podobno jest bardzo dobry gin,ale facet właśnie, czy miałyście taki problem?

Gość hollywood
miałam i mam nadal. dlatego chodzę do kobiet :D

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lekarz jak lekarz.to jego obowiazek taka praca.nie wiem czego tu sie wstydzic!

Gość czarna inez 24
wolicie iśc do faceta czy kobitki,ja zawsze do babek chodziłam

Gość zawsze tylko do gina-mena
Bywalec1, daj już sobie spokój :-(

ja raczej na stałe to wybieram kobietę i teraz tez mam kobitke ginekologa na stałe ale zdarzyło mi sie pare razy być u mężczyzny ale jakos na stałe zeby chodzic to nie...

Gość Twój stary skarbie
co to za różnica, koleś pewnie na codzień ma 100 **** do przebadania, dlaczego uważasz że twoja będzie wyjątkowa i ją zapamęta/?

ja sie do kobiet nie moge przelamac...nie moge sobie wyobrazic,ze kobieta ma mnie tam dotykac...facet ma inne podejscie chyba

Gość czarna inez 24
tylko,że ja sobie nie mogę wyobrazić dlaczego dziewczyny mając wybór czasem wolą do faceta

Gość czarna inez 24
ale ja nie stwierdziłam,że akurat jest moja wyjątkowa i moją zapamięta tylko,że po prostu będę się bardzo mocno krępowała

Gość joka76
ja tylko do facetów chodzę

Gość stylistkaaaaaaaaa
sama bylam u kobiety i afceta gina i z reka na sercu powiem ze wole isc do faceta jest bardziej delikatny chociazby przy badaniu i potrafiz rozumiec ze kobiete np boli przy okresie bo ja z tym mialamproblem chwale sobie i chodze:P

Gość jaktotak*
a ja chodzę przeważnie do facetów :) tylko dwa razy mi się zdarzyło, ze badała mnie kobieta. I jeden z tych razów niemiło wspominam :O

Gość to lekarz
ja chodze do faceta i nie widze zadnego problemu rada?nie szukaj problemu tam gdzie go nie ma

spróbuj raz to zobaczysz jak jest, bedziesz mogła porównac Podobno faceci są delikatniejsi... moze i tak ale ja raz trafiłam na takiego wrednego typa, bardzo był niedelikatny :/ a jak zadawałam mu pytania to odpowiadał wrzeszcząc prawie - chyba miał jakis problem z kobietami w osobistym życiu, nie lubił ich

Gość stylistkaaaaaaaaa
ja tez, nawet 1 raz bylam w wieku 17lat u kobiety wiadomo wstydzilam sie:D bylam dziewica a ona badala mnie normalnie:O i wiecie co mi powiedziala? czy aby napewno nia jestem bo ona blony nie czuje:O a pozniej ze ok jest:D yyyyyyyy nie wspomne ze kobiety badaja jak by mialy konia przed soba

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a mnie to obojetne

a ja mam wlasnie na odwrot. Nie wyobrazam sobie isc do kobiety ginekologa. Specjalnie szukalam faceta. Nie wyobrazam sobie ze by jakas inna kobieta dotykala mnie tam, nawet lekarz:)

Gość joka76
mnie też raz kobieta badała w szpitalu jak byłam w ciąży, też nie wspominam tego miło :o

ja bylam raz we wroclawiu prywatnie po recepte...mialam okres,wiec liczylam,ze mi policzy 10-20zl za recepte i nara...a on do mnie,ze 50zl za recepte na jedna paczke o wartosci 30zl....czujecie?? powiedzialam,ze w takim razie dziekuje,a on z szelmowskim usmiechem podniosl recepte do gory i podarl tak zebym dobrze widziala.cham...zdarza sie.poszlam do studenckiej przychodni i za friko byla recepta na 3 miesiace :P

Gość czarna inez 24
jeszcze jak trafie na jakiegoś obleśnego dziada,sama nie wiem

ja mam kobitke starszą i jest OK, na pewno duzo lepsza niz tamten facet. Byłam tez pare razy u jednego faceta, tez spoko, delikatny ale jakos był zabardzo delikatny... hmmm jakby to ująć... raz to sie troche zmoczyłam u niego, powiedzialam to mojemu mężowi to powiedział ze mam juz tam wiecej nie chodzic ;) i nie chodze bo nie chce

Gość czarna inez 24
zmoczyłaś?tzn?

Gość zrobil jej dobrze
:o:o