Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pati1305

DRUGA KRESKA BLADA - CO MYŚLEĆ!

Polecane posty

hej, od jakiegoś czasu z moim partnerem staramy się o dzieciątko, robiłam już dwa testy wyszły negatywnie ale było to chyba za szybko. W poniedziałek miałam dostać @ i do dziś nic, bolą mnie piersi, jajniki.. zrobiłam przed chwilką test i są dwie kreski...!! z tym że ta druga (ta ważniejsza) jest bardzo blada, mam wierzyć temu testowi czy wykonać go lepiej jeszcze raz ale z rana?? pomóżcie! w duchu się cieszę, ale z drugiej strony podejrzewam, że test mógł się pomylić!! co Wy na to?

druga, blada kreska oznacza ciaze:) gratulacje!!! ale powtorzyc test nie zaszkodzi, np jutro rano. a pozniej badanie z krwi .

bardzo blada kreska oznacza ciaze... jak chcesz to mozesz dla pewnosci jutro z rana test powtorzyc ale moim zdaniem jestes w ciazy... gratuluje!!!

Gość jurata26
u mnie blada dwa razy oznaczala ciążę (mialam dwie ciąże)

Gość miałam dokładnie tak samo
synek ma juz 6 lat 🖐️

Gość miałam dokładnie tak samo
test sie NIE MOZE POMYLIC :D :D

w ta strone raczej sie nie myli...moze ewentualnie nie pokazac ciazy gdy jednak ciaza jest...

ale ta kreska jest strasznie blada!! ale widoczna!! nie ważne czy blada czy wyraźna?? kurczę no nie mogę w to uwierzyć!! jupi!!!!!!!!!!!!!

Gość nyc lalala
ja robilam trzy testy- pierwszy wyszedl negatywny, na drugim blada kreska a na trzecim juz wyrazna krecha:) wiec od wczoraj wiem ze bede mamusia hehe :D

nie wazne czy blada czy wyrazna... wazne ze jest... po prostu hormonu ktory wykrywa test jest jeszcze malo i dlatego kreska blada ale skoro hormon jest to znaczy ze i ciaza jest... tylko np. jeszcze wczesna...

jacie nie moge!!!! serio jestem w ciąży?!? nie wierze!! nie wyobbrazacie sobie jak ja teraz wygladam! wariuje ze szczęścia!! nyc lalala - GRATULUJĘ!!

Gość nyc lalala
wlasnie ten drugi robilam mniej wiecej w tym czasie co ty i tez mi wyszla blada:) dopiero 10 dni po dniu spodziewanej miesiaczki wyszla wyrazna. A wiec wszystko mozliwe:)

mam nadzieje ze test sie nie pomylił! i na prawdę mam powód ze szczęścia!! nawet pokazałam test narzeczonemu i on też widział ta drugą kreskę, bo już myślałam, że sobie to uroiłam hehe HAPPY!!!!!!

Gość majka782
ja też zrobiłam dwa testy wyszła ta kreseczka wazniejsza bardzo blada na jednym i drugim odczekałam trzy dni zrobiłam trzeci test i obie kreski były juz grube i takie jak powinny być :)

Wiecie co martwi mnie jedna rzecz - wszystko mnie boli tak jakbym zaraz miała dostać @ :((

Gość majka782
pati1305 wiesz ja podobnie sie czuje boli mnie podbrzusze jak na miesiaczke a dopiero w poniedzałek lekarz okres spuznia mi sie dopiero 2 dni ale na tescie byly wczoraj dwie krechy wiec nie martw sie

ja jutro idę na badanie krwi, wyniki będę miała po 17tej !! mnie nie boli brzuch, mnie zawsze na @ rwą nogi tak jak na zmianę pogody i tak już dziś cały dzień, ale dziś zrobiłam trzeci test i ta kreska jest wyraźniejsza, nie uwierzę do końca jak nie zobaczę jutro wyników!! szkoda, że się na nich nie znam, ale może ktoś na forum mi pomoże je odczytać a może tu ktoś wie jak czytać wyniki z krwi, od ilu jest wiadomo, że to ciąża??

Gość majka782
3 tydzien - 5 - 50 4 tydzien - 3 - 426 5 tydzien - 19 - 7.340 6 tydzien - 1.080 - 56.500 7-8 tydzien - 7.650 - 229.000 9-12 tydzien - 25.700 - 288.000 13-16 tydzien - 13.300 - 254.000 17-24 tydzien - 4.060 - 165.400 25-40 tydzien - 3.640 - 117.000

super, dziekuje! juz nie mogę się doczekać jutra!! w pracy będę wiariowała hehe i czekała na 17 :)) myślisz, że test mógl się pomylić?

Gość majka782
daj znać co wyszło trzymam kciuki

wynik 46.82!!!!!!! jestem w ciąży!!!!!!!! 4 tydzień!!!!!!!!! ale się cieszę jacie nie mogę, jeszcze to do mnie nie dotarło hehe BĘDĘ MAMĄ!!!!

Gość każde
Gratulacje! :)

Gość majka782
pati gratuluje!!!