Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draż.

JAK SIĘ CZUJECIE?

Polecane posty

ja czuję się dobrze,mam temperature 36.6,i dobry humor :) a wy :D:D??

Gość gdffgf
Cudownie:), drzewo zakwitło w moim ogródku.

zajebiście ;) spędziłam jeden z milszych dni z moim chłopakiem. pocykaliśmy zdjęcia. a potem zjadłam pyyszną zapiekankę na kolację. jestem zachwycona ;)

Gość pstylka do ssania
a ja mam zalamke :(

a ja jestem chora - mam zapalenie krtani i tchawicy i zawalone zatoki :o siedzę od dzisiaj na L4 i faszeruje się lekami, a głos mam jak przepita kura :D

Gość Ostatni nick na pomarańczowo
Fizycznie -1, psychicznie +5. Mniej więcej tak.

Robiła, akurat w piątek byłam u ginekolożki:( (wtedy mi jeszcze nic nie było, profilaktycznie poszłam) Nie wiem co mi się dzieje:( Jakoś dziwnie się czuje....

dziurko kuruj sie bo ja w ten sposob stracilam glos na 3 dni :( za to cos mi w uchu szumi.....zapomnialam dodac:P

Ale właśnie jak byłam na tym usg to miałam pęknięty pęcherzyk, czyli owulację miałam jakiś tydzień temu.... Chyba, że mam kolejną, bo w sumie to mój pierwszy cykl po odstawieniu Evry.

yousunrise mam ful antybiotyków, tylko zastanawiam się czy dobrze mi lekarka przepisała, bo z tego co czytam, moje objawy wskazują na zakazenie wirusowe a nie bakteryjne :o

a robione mialas badania czy od reki Ci przepisala? jak ja stracilam glos to od ręki przepisala mi duomox i odzyskalam go juz nastepnego dnia . a nie smiesznie nie moc mowic :(

przepisała mi bez badan, tylko stwierdziła co mi jest... mam je brać do 7 dni, jak nie przejdzie to mam się zgłosic i bede musiała zrobić przeswietlenie zatok ::o do tego antybiotyku jeszcze mi tam jakieś inne leki na kaszel przepisała... męczył Cię duszący suchy kaszel przy tym braku głosu?

Gość marylepa
może chcesz sie zapoznać z moim synem ? ma 14 lat ale chyba nie będziesz mu się podobać bo on gustuje w delikatnych niedużych blondynkach :-)

męczył tylko na początku puki jeszcze mowilam , ale nie mialam nigdy problemow z zatokami. eh.. ale to bylo straszne.. budze sie.. mam w myslach to co chce powiedziec otwieram usta a nawet zacharczeć nie moglam.. no nic kompletnie zero dzwieku ... minelo blyskawicznie a wczesniej mialam gorączke chyba z39

jejku wspolczuje, to musialo byc straszne :o ja sie do takiego stanu nie zdazylam dopuscic, chociac kto wie co byloby jutro... z zatokami nigdy nie mialam problemów to pierwszy raz - brzydka wydzielina z nosa i ból głowy, ciekawe co dalej...a za leki wybuliłam juz ponad 100zł :o

Gość kulka srebra
a ja mam chandrę przez ta rozmowę kwalifikacyjną dlaczego mam poczucie ze do nieczego sie nie nadaja? yhhhhh jutro będzie lepszy dzień

Gość kulka srebra
no co teraz leci na tvn style, musze sie odmożdzyc trochę