Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julliete 23

Tylko jeden typ mezczyzn

Polecane posty

Gość Julliete 23

potrafie kochac i wciaz zakochuje sie tylko w jednym typie mezczyzn. wszystko zaczelo sie od tego, ze w przeszlosci bylam 2 lata zwiazana w wlochem. teraz kazdy moj partner musi miec ciemne wlosy, ciemna karnacje, ciemne oczy, zaden blondyn mnie nie pociaga, nie potrafie sie w takim zakochac. czy kazda kobieta tak ma, ze reaguje na okreslony, konkretny typ urody u faceta??

Gość kkkkkkkk
mi sie wydaje ze z tym wlochem bylo ci lepiej niz z poprzednimi i podswiadomie wybierasz taki czarnych teraz

Gość bESSTsell
TO CO SIE LICZY, TO NIE WYGLAD, a charakter i nie wiem po co zwracasz uwage na wlosy czy oczy

Gość kkkkkkkk
tak tak ,sranie w banie ... bo cechy charakteru ma sie wypisane na twarzy tak???mysle ze ona wie co sie liczy ,chodzi jej tylko o to na co zwrca jej uwage na danego faceta. ja nie moge ludzie sa hipokrytami .. przez pierwsze kilka sekund wiadomo ze liczy sie tylko wyglad, a potem to juz tylko charakter i to co ma do powiedzenia

Gość bESSTsell
to masz tepego faceta

Gość vivienne leigh
ogolnie glupota....az uszy wiedna... ale z drugiej strony kazdy podswiadomie wybiera tego partnera , ktory w okreslony sposob na niego dziala bardziej... jedni lubia rudych, inni niebieskookich....etc debilizmem jest jednak stwierdzenie, ze "nie potrafie sie zakochac w blondynie...". Czlowiek nie zakochuje sie od pierwszego wejrzenia! mylisz to z zauroczeniem. ludzie zakochuja sie czesto stopniowo...nawet przez lata...nie w oczach , nie w dloniach....ale w osobie, w tym co ten czlowiek soba reprezentuje.... licza sie gesty, slowa.... jestes mloda.... sama sie kiedys zdziwisz .... gdy do oltarza pojdziesz z niebieskookim blondynem...zakochana po uszy :D

Gość Sammanta30
wlasnie, wlasnie- ja mialam w zyciu 4 partnerow, 3 z nich mialo jasne wlosy, blondyni, a oczy, no rozne, ale wyszlam za maz za ciemnowlosego faceta, nie wiadomo, na kogo padnie na samym koncu, przy oltarzu